Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elfogadni párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni párom barátait?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Probléma adódott a párkapcsolatomban.

Párom pár barátja.

Ezek a barátok vagy alkoholisták,vagy drogosak/füvesek.

Velük szeretne lenni amikor lehetősége van rá, és természetesen ezek felé terelik őt is és erről szól a közös programjaik.

Nagyon rossznak érzem azt,h én egy felnőtt embernek megmondjam ez engem zavar, sőt, több mint zavar,rossz hatással van a párkapcsolatunkra,viszont elfogadni sem tudom ezt és ezeket a barátait.

Mi lenne a megoldás, helyes dolog?

Mit lehet tenni ilyen helyzetben?

2023. dec. 30. 00:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyszerűen szakíts vele, és keress egy normális pasit!
2023. dec. 30. 11:14
 12/12 anonim ***** válasza:
56%

Ha neked ez nem szimpatikus sőt vállalhatatlan, akkor szakíts vele persze. Nem muszáj bennemaradni semmiben, ha az neked nem megfelelő.

Viszont van itt az oldalon egy érdekes jelenség. Itt most mindenki egyöntetűen fröcsög hogy micsoda sz*r alak a férfi meg a suttyó barátai, elszídjátok mindennek és hogy a nő meneküljön. Na most én tisztán emlékszem, volt 1-2 hónapja egy hasonló kérdés, csak fordított felállásban. Ott a férfi kérte számon kérdezőként, hogy ilyen bulizgatós iszogatós flörtölgetős p*csákkal jár el mostanság a barátnője, és ez nincs rá jó hatással. Borítékolható volt a züllés és a megcsalás. Na az itteni nők meg mégis lehordták a sárga földig hogy mekkora kontrolláló agresszív barom, hogy azt is meg akarná mondani a párjának kikkel barátkozzon. Nem ám hogyha nem tetszik szakíts és hogy ez tényleg gáz a nőtől, neem. Szóval tessék, napi kettős mérce. Nem vitatkozom mondjatok erre amit akartok, nem zavar a lepontozás sem, csak erről úgy gondolom jó ha tud mindenki, aki olvassa ezt a kérdést is. Hogy itt az oldalon hogyan is mennek a dolgok, sokszor a valóságnak is teljes mértékben ellentmondó, kettősmércézős stílusban.

2023. dec. 30. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!