Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elfogadni párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni párom barátait?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Probléma adódott a párkapcsolatomban.

Párom pár barátja.

Ezek a barátok vagy alkoholisták,vagy drogosak/füvesek.

Velük szeretne lenni amikor lehetősége van rá, és természetesen ezek felé terelik őt is és erről szól a közös programjaik.

Nagyon rossznak érzem azt,h én egy felnőtt embernek megmondjam ez engem zavar, sőt, több mint zavar,rossz hatással van a párkapcsolatunkra,viszont elfogadni sem tudom ezt és ezeket a barátait.

Mi lenne a megoldás, helyes dolog?

Mit lehet tenni ilyen helyzetben?

2023. dec. 30. 00:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Szakítás. Madarat tollarol, embert baratjarol. De ha neked van idegrendszered ezen idegeskedni..
2023. dec. 30. 00:24
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Részemről szakítani. Nekem nagyon nem fér bele ez az alkesz, drogos baráti kör. Őt jellemzi, hogy ilyen barátokra van igénye.
2023. dec. 30. 00:26
 3/12 A kérdező kommentje:

Én is ezen a véleményen vagyok amit meg is mondtam neki finoman.

Ő kontrollnak veszi tőlem, manipulációnak,és hogy én megmondom neki ő kivel barátkozhat és kivel nem.

2023. dec. 30. 00:30
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Persze, legegyszerűbb védekezés a támadás.... Meg nyilvan akinek normális, hogy drogosok meg alkeszek között van (csak mondom, ő is az lesz előbb - utóbb ha meg nem az), az persze hogy téged fog szidni hogy mi az hogy ezt meg akarod tiltani.
2023. dec. 30. 00:41
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha ez a véleménye, akkor azonnali lapát, aztán bulikázhat az "IQ bajnok, igényes" haverjaival. Nálam ez nem lenne kérdés.
2023. dec. 30. 06:38
 6/12 anonim ***** válasza:
38%

Nekem is volt olyan párom akinek az egesz köre drogozik. De koztuk ügyvédek csalados apák is stricik bűnözők is a legvalogatottabb bandák..

Minden körbe elvitt rengeteget hülyültem mindenkivel engem mindenki bír ahhoz képest hogy en semmit soha.

És akkor kezdodik a de..

Mivel bejovok a pasiknak is, tetszek a tarsaságokban, jókat dumálok a csajokkal is, elkezdett féltekenykedni, aztán a hátam mögött lejáratni ezeknek az embereknek és belőlem gúnyt űzni ami aztán tisztán látszott rajtuk ahogy megváltoztak felém, és nem egy tett engem képbe hogy a barátom mikkel járat le.

Ezután már 1 lépés volt csak hogy direkt másokkal kezdett flörtölni is a nagy féltékenységben, engem agyonalázva más nők előtt ezzel. Otthon meg ordibált velem olyanok miatt hogy kire mosolyogtam meg szetinte pasizok.

Aztán egy idő mulva már nem jártunk sehova csak kettesben hogy megnyugodjon. De pl etteremben elkezdett a felszolgálóval is flörtölni meg bárhol bárkivel a sèrtett egoja miatt.

Aztán hiába minden a féltékenysége így is egyre csak nőtt le is k-tt tamadt.

Na és mi erre mentünk rá.

Igazából sajnálom hogy nem tud a valóságban élni és elhinni azt hogy szereti vki és hű is hozzá. Egyszerűen képtelen párkapcsolatokra:(

2023. dec. 30. 07:56
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

Mennyi idős, mióta vannak ezek a barátai, és ő maga mennyit piál/drogozik egyébként (és főleg mennyit csinálta, mielőtt összejöttetek)?

Az én férjem társasága is szeret inni, tukmálni a piát meg a zöldet, volt olyan buli, amin keményebb cucc is volt. 35 évesen is többnyire arról szólnak a találkozók, hogy be kell állni. A férjem viszont mindig megáll pár sörnél, és a találkozások ezekkel az emberekkel eleve ritkák, 2-3 hónapban egyszer. Így engem nem érdekel, mert nincsenek rá különösebb hatással. Más lenne a helyzet, ha minden héten ez lenne, és ő is durván beállna. Akkor is más lenne, ha csak miattam fogná vissza magát, de valójában hajlana rá, hogy mindent megigyon, el- és felszívjon, amivel megkínálják, mert akkor egy idő után úgyis rám tekintene korlátként, amit vagy lebont, vagy kikerül.

2023. dec. 30. 09:14
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Elköszönsz tőle. Végérvényesen. És megmondod neki, hogy te nem fogod végig asszisztálni, hogy ugyan olyan legyen, mint akik az utcán fetrengve, belőve, vagy alkoholistaként az utcán végzik. Tiszteled, becsülöd, nagyon szeretted volna ezt a kapcsolatot, de neked ez nem fér bele a jövődbe. ezt így, egyenesen, bele a szemébe. Ha bármi emberi maradt még a fazonban, és nem totál a drog, pia bűvkörében van már titokban, akkor lépni fog, és zárja a sorait a haverjai felé-magától, érted. Ha nem, akkor el kell engedni, és lezárni.
2023. dec. 30. 09:46
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

8+ Egyetlen percig ne erőlködj a "megváltoztatásával" vagy gyerekszülés, hátha megváltozik.

Vagy-vagy. A döntést az életével kapcsolatban ő fogja meghozni. Egy pillanatot ne tegyél bele többet, de ne is avatkozz bele többet. A szabad akarat jogán-nincs több dolgod, csak ezt a helyzetet megteremteni.

2023. dec. 30. 09:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem a barataival van a problema,hanem o magaval.Nem azert iszik ,drogozik, mert a baratai raveszik,hanem mert o ilyen.Ha az elejen nem is volt ilyen,az nem azt jelenti,hogy nem ilyen a termeszete.

ezt tapasztalatbol irom.Soha senkivel nem volt olyan jo kapcsolatom,de a kontrolalatlan ivas tonkretette lassan a kapcsolatunkat.En is az elejen a baratait hibaztattam,nem is kedveltem oket,mondtam sokszor neki,hogy nekem nem mukodik,hogy o elmegy valahova aztan izgassam magam,hogy iszik-e,haza tud-e jonni,lesz-e valami baja. Mindig igerte,hogy valtozik,de nem lett belole semmi. Mielott jobban fajna neked is lepj ki ebbol.

2023. dec. 30. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!