Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a férjem barátai drogosok és egyszerűen nem tudom elfogadni?
Figyelt kérdés
Bekerült egy olyan munkahelyre ahol konkrétan a 20 évestől a 35 évesig mindenki drogozik, leginkább füvescigit de van aki komolyabbat is tol, csak a filmekben láttam kb ilyet, telefonról szívják a kokaincsíkot. Ő csak néha szív bele 1-1 füvescigibe, amivel nincs gondom, de akárhányszor találkozunk ezzel a bandával állandóan csak arról beszélnek hogy mikor hogy fognak drogozni, most például egy sima társasjátékos délutánon is meghallgattam legalább 4x, hogy mennyire szörnyű, hogy otthon hagyták a füvet. Bár a párom nem drogozik, ebben a társaságban teljesen megváltozik a viselkedése, mintha nem is ő lenne ami nagyon zavaró. Próbálom elfogadni a társaság mentalitását, de egyszerűen ekörül forog minden, és egy egy hosszúhétvége vagy már egy társasozás is egy végeláthatatlan szenvedés számomra, hiába kezdünk el jókat beszélgetni, 30 perc után keresni kell hol lehet elszívni azt a füves cigit. Próbált már valaki hasonló társaságba beillesztkedni? Nem vagyok benne biztos hogy ez nekem valaha is menni fog.2021. aug. 21. 10:27
1/5 anonim válasza:
Ha nem érzed jól magad velük, akkor beszélj a pároddal, hogy ez nem a te társaságod és ne vigyen oda többet.
2/5 anonim válasza:
A párodnak a kollégái a barátai? Eddig egy kő alatt élt?
3/5 anonim válasza:
Ultimátum!Keressen másik munkahelyet vagy menjen a haverjaihoz!!
5/5 anonim válasza:
Szia ugyanígy jártam, mi lett a vége nálatok? Én ki lettem dobva, mert szóvá tettem, hogy ez nem élet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!