Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nekem az arc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nekem az arc beavatkozás az egyetlen esélyem?

Figyelt kérdés

21 évés lány vagyok és egy hormonális zavar miatt, nálam kialakultak férfias arcvonások (kiálló szemöldökcsont, széles áll és nem éppen szép orr. Meg van egy más dolog is,de azt inkább nem említeném, mert 1 még kínosabban érezném magam itt és 2 azzal könnyen el lehet bánni és ez már folyamatban van.

Mint az emberek nagy része nem szeretném egyedül végezni, viszont én úgy látom, ha nem megyek kés alá, akkor úgy fogom végezni. Eddig csak részeg férfiak bókoltak és igaz, hogy nem rég volt egy igazán helyes srác, aki józanul mondta, hogy érdekesnek találja az arcom és elszeretne hívni mozizni, de én tőle nagyon berezeltem, mert szerintem nem lett volna fair feléje, ha velem lett volna kapcsolatban és ezért szépen elmondtam neki, hogy egy szebb lánnyal jobban jár és hogy könnyen meg is kaphat egy szebb lányt és hogy én alatta vagyok kinézetileg és így akkor nem is lett semmi.

Engem az arcom nagyon zavar és sok területen az életben gátol és ezért szeretnék beavatkozást az arcomon. A célom nem az, hogy modell kinézetem legyen, de lágyabb arcvonásokat szeretnék.

2023. dec. 29. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Annyira nem lehet vészes. 10ből 8 ember nem elégedett magával. Tuti van akinek tetszel és lehet csak túlgondolod.
2023. dec. 30. 01:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Úgy látom idővel a mellei is kinőttek ennek a Cara Delevignenek. Vékonyabban szebb volt. Nekem akkor jobban bejött. Különlegesebb volt az arca. Így viszont tucat.
2023. dec. 30. 01:47
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 őszintén a melleit már nem is néztem, lehet ő is plasztikáztatott? Szerintem ő kimondottan az a típ, akinek a kis mellek állnak jól.
2023. dec. 30. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!