Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nekem az arc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nekem az arc beavatkozás az egyetlen esélyem?

Figyelt kérdés

21 évés lány vagyok és egy hormonális zavar miatt, nálam kialakultak férfias arcvonások (kiálló szemöldökcsont, széles áll és nem éppen szép orr. Meg van egy más dolog is,de azt inkább nem említeném, mert 1 még kínosabban érezném magam itt és 2 azzal könnyen el lehet bánni és ez már folyamatban van.

Mint az emberek nagy része nem szeretném egyedül végezni, viszont én úgy látom, ha nem megyek kés alá, akkor úgy fogom végezni. Eddig csak részeg férfiak bókoltak és igaz, hogy nem rég volt egy igazán helyes srác, aki józanul mondta, hogy érdekesnek találja az arcom és elszeretne hívni mozizni, de én tőle nagyon berezeltem, mert szerintem nem lett volna fair feléje, ha velem lett volna kapcsolatban és ezért szépen elmondtam neki, hogy egy szebb lánnyal jobban jár és hogy könnyen meg is kaphat egy szebb lányt és hogy én alatta vagyok kinézetileg és így akkor nem is lett semmi.

Engem az arcom nagyon zavar és sok területen az életben gátol és ezért szeretnék beavatkozást az arcomon. A célom nem az, hogy modell kinézetem legyen, de lágyabb arcvonásokat szeretnék.

2023. dec. 29. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem fog rajtad segíteni hosszú távon, ez olyan 50-99,99% között mozog mivel a gond a fejedben van igazából. Pszichológus szívesen vár.
2023. dec. 29. 21:33
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

1.

Csak a fővárosban, vidéken a szolgáltatás nem elérhető.

2023. dec. 29. 21:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én nem ellenzek semmilyen plasztikai beavatkozást. Ha valaki jól átgondolja a dolgot, és úgy dönt, hogy boldogabb és magabiztosabb lenne más külsővel, akkor csinálja. Az ő teste, az ő döntése.

De azért gondold meg nagyon. Nekem egy, az arcomon levő bőrhiba keserítette meg a fél fiatal koromat. Utáltam, szégyelltem, plasztikai műtétet akartam. Most viszont, amikor lenne pénzem és lehetőségem rá, már nem szeretném, mert idő közben megbarátkoztam vele. Lettek párkapcsolataim, tetszettem fiúknak, valahogy már nem is tűnik olyan furának.

Szóval én azt mondom, hogy előbb próbáld meg elfogadni és megszeretni magad. Erre akkor is szükség van, ha végül műtét mellett döntesz.

2023. dec. 29. 21:35
 4/13 anonim ***** válasza:
96%

Drágám, te magad mondtad, hogy volt esélyed, de nem éltél vele.

Ha újra lenne esélyed, akkor sem élnél vele, mert nem az arcoddal van a baj, hanem a gondolkozásoddal.

Én is pszichológust javaslok, nem szikét.

2023. dec. 29. 21:40
 5/13 anonim ***** válasza:

fentiekkel értek egyet, illetve kép nélkül felelősséggel kést tanácsolni nem lehet.

Palvin Barbi pl úgy néz ki mint egy kis zöld emberke, mégis hogy rá vannak kattanva.

2023. dec. 29. 21:52
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha belegondolsz, rengeteg topmodel nőnek kimondottan férfias arcvonásai vannak, és jól áll nekik... pl Cara Delevigne kimondottan "csúnya", és mégis jól néz ki, szexi, remélem érthető az ellentmondás.

Nem muszáj, hogy lágy arcvonásaid legyenek, hogy vonzó nő legyél. Amúgy én sem vagyok a plasztika ellenzője, nekem pl egy orrműtétem volt és nem bántam meg. A plasztikai sebészeknél mindig szokott lenni ingyenes konzultáció, nem veszítesz vele semmit, ha elmész akár egynél többhöz is, és kicsit körbekérdezel, hogy nekik mi a véleményük. Magyarországon nem divat az, hogy a sebészek felesleges beavatkozásokat elvállalnak (mint pl Amerikában vagy Dél-Koreában). Ha úgy látják, hogy csak bebeszéled magadnak, hogy csúnya vagy, akkor nem fognak megműteni, sőt lehet javasolják majd, hogy menj el pszichológushoz.

2023. dec. 29. 21:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Most hallottam először róla és ő nem ronda.
2023. dec. 29. 21:56
 8/13 anonim ***** válasza:

te jó ég, ez a Cara Delevigne, ahány kép, annyiféleképpen néz ki. :D

2023. dec. 29. 21:57
 9/13 anonim ***** válasza:

#7 hát elég brutál feje van és semmiképp nem lágy, de sokaknak meg ez tetszik.

Lehet te szépnek látod, de valaki meg téged lát annak, ennyi, fogadd el

2023. dec. 29. 22:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Szép nő, de annyi sminkkel bárki az lenne. XD
2023. dec. 29. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!