Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oda költöznétek a barátnőtökhöz, az alábbi helyzetben?
32 F vagyok a barátnőm 28N
3 éve élek albérletben, előtte 5 évig éltem önkormányzati lakásban,
azelőtt pedig a szüleimmel éltem.
A barátnőmet kb.2,5 éve ismerem, abból valamivel több mint 2 éve vagyunk együtt.
A barátnőmnek, a szülei most vásároltak egy házat,egy
52m2 kádárkockát,abban a faluban ahol a szülei is élnek,lényegében a szomszéd házat,a mellettük lévő házat vásárolták meg a lányuknak.
A barátnőm mondta,hogy költözzünk össze,költözzek oda hozzá.
Az albérletet nem sajnálom feladni,mert januártól akartam így is egy kisebbet, olcsóbbat keresni.
2 dolog van amitől félek.
-Hogy meg fog változni a kapcsolatunk dinamikája.Eddig úgymond mindig hozzám jött át a barátnőm,szinte mindig nálam töltötte a szabadidejét.Kicsit félek attól,hogy mivel hozzá fogok költözni,kis túlzással a nevem kuss lesz abban a házban,az ő házában.
-a másik,hogy a barátnőm szülei a szomszédaink lesznek,nincs semmi bajom a szüleivel,de így biztos minden nap átjönnek,mindennap láthatom őket,ami azért nekem sok lesz belőlük.
Te érzed, mennyire biztos a kapcsolatotok, mennyire tudjátok a problémákat kezelni.
Mi nem tudjuk megmondani, mi lenne a helyes, ezt neked, nektek kell érezni.
Én csak példákat tudok felhozni. Nálunk pl nevelőapám költözött anyámhoz, hozzánk (igaz 25 éve). Hiába anyám háza, nevelőapám a dominánsabb a kapcsolatukba, így majdnemcsak anyámnak kuss a neve. Na jó, nem szó szerint. De jócskán az van, amit nevelőapám mond. és 25éve tök jól elvannak így.
Viszont ott van barátnőm. ők 2 év után összeköltöztek, barátnőm házába. Akkor is csak azért mert jött a gyerek (tervezetten). Az exe felújította totál a házat, hogy mire jön a baba minden tökéletes legyen. Beleölt milliókat. Megszületett a gyerekük, rá 1 évre szakítottak. a srác ballaghatott ahova akart, barátnőm meg vígan él a felújított házában.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy bárhogy is kisülhet a dolog. Mi meg ezt nem tudhatjuk előre. Így még csak tanácsot se lehet adni.
"Ezt úgy értettem,hogy bármi lesz egy felújítás,egy festés a házban vagy bármi, nyilván én leszek az utolsó,akinek ki kérik a véleményét,ha egyáltalán megkérdeznek majd"
Adná az ég, hogy egszer legyen egy ilyen kapcsolatom, ahol a nő elfogadja, hogy én tényleg leszarom, hogy milyen színű legyen a fal a nappaliban. De megnyugtatlak, eddig még nem volt ilyen.
"A barátnőm mondta,hogy költözzünk össze,költözzek oda hozzá."
Gondolom azért hívott, mert szeretne veled lakni, és természetes, hogy olyan közös otthont szeretne veled, ahol mind a ketten jól ézitek magatokat, és nem olyat, ahol te nem szólhatnál bele semmibe, különben az egésznek nem lenne értelme.
Miért félsz? Nem gondolod, hogy egyenrangú párjának tekint és szeret?
Vagy te nem szereted eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!