Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szomorúak lennétek ha nem lett volna lassan 27 évesen sem barátnőtök még?
Elcseszve érzenétek a fiatal éveiteket?
Hiába próbálkoztam régebben sokat nem jártam sikerrel, csak az elutasítások, reménykedés, csalódás hogy senkinek nem kellek.
Igen, szomorú vagyok emiatt.
27/F
Mindenkinek mással kell megküzdenie, ne hasonlítgasd magad
Én pl viszonylag jól nézek ki, plusz egy erős motivációm is volt arra, hogy elkezdjem fejleszteni magam szociális készségek terén, így 23 évesen már átéltem kb mindent amit szerettem volna szexuális/párkapcsolati téren.
Viszont ez egyben egy nehézség is, mert engem ezen kívül nem nagyon érdekel semmi, karrier, pénz, utazgatás, ételek, bármi ilyesmi teljesen hidegen hagy, így jelenleg elég üresnek érzem az életem és céltalannak. Szóval nem ilyen egyszerű ez hogy másnak mennyire jó, neked meg el van cseszve az életed. Komplexebb az élet ennél
27 évesen igen, 28 évesen már nem.
Mindenki máshol tart az életben, ne a korodhoz kösd :) van aki 28 évesen házas és 2 éves a gyereke, van aki 50 évesen lesz apa.
van aki 28 éves korára már elvált, és van akinek még két gyerek is sikerült közben.
nézd mindennek a jó oldalát :) nem vagy elkésve még sehonnam :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!