Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti szomorúak lennétek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti szomorúak lennétek ha nem lett volna lassan 27 évesen sem barátnőtök még?

Figyelt kérdés

Elcseszve érzenétek a fiatal éveiteket?

Hiába próbálkoztam régebben sokat nem jártam sikerrel, csak az elutasítások, reménykedés, csalódás hogy senkinek nem kellek.

2023. okt. 7. 18:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Külsőd? Személiységed? Egzisztenciád? Céljaid? Ez így kevés....
2023. okt. 7. 18:10
 2/13 anonim ***** válasza:

Igen, szomorú vagyok emiatt.

27/F

2023. okt. 7. 18:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is szomorú vagyok ez miatt, pedig mégcsak 22 éves vagyok
2023. okt. 7. 18:20
 4/13 anonim ***** válasza:

Mindenkinek mással kell megküzdenie, ne hasonlítgasd magad

Én pl viszonylag jól nézek ki, plusz egy erős motivációm is volt arra, hogy elkezdjem fejleszteni magam szociális készségek terén, így 23 évesen már átéltem kb mindent amit szerettem volna szexuális/párkapcsolati téren.

Viszont ez egyben egy nehézség is, mert engem ezen kívül nem nagyon érdekel semmi, karrier, pénz, utazgatás, ételek, bármi ilyesmi teljesen hidegen hagy, így jelenleg elég üresnek érzem az életem és céltalannak. Szóval nem ilyen egyszerű ez hogy másnak mennyire jó, neked meg el van cseszve az életed. Komplexebb az élet ennél

2023. okt. 7. 18:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

27 évesen igen, 28 évesen már nem.

Mindenki máshol tart az életben, ne a korodhoz kösd :) van aki 28 évesen házas és 2 éves a gyereke, van aki 50 évesen lesz apa.

van aki 28 éves korára már elvált, és van akinek még két gyerek is sikerült közben.

nézd mindennek a jó oldalát :) nem vagy elkésve még sehonnam :)

2023. okt. 7. 18:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 vagyok és nemrég lett barátnőm először. Igazából eddig sem voltam semmivel sem kevesebb emberileg csak nem úgy jött ki a lépés, de nem éreztem magam rosszul emiatt.
2023. okt. 7. 18:48
 7/13 anonim ***** válasza:
27 évesen lett a második komoly, igazából nem must have csak nice to have kategória.
2023. okt. 7. 19:31
 8/13 anonim ***** válasza:
41 vagyok, de nem érdekel ki mit gondol/nem gondol: ez van.
2023. okt. 7. 19:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Màr 23 évesen is elszomorìtott aztàn valahogy összejött.. Igazából jól ìrják az előttem szólók. Ne hasonlìtsd magadat màsokhoz mert akkor sosem lesz boldog életed,és most nem csak a szexre kapcsolatra gondolok hanem ìgy az élet összes területére. Sok sikert az életben :)
2023. okt. 7. 20:06
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
A fiam 27. Évek óta nincs nője. Programozó, sokat dolgozik, minden nap kondizik, nyelveket tanul, a hétvégén meg a haverjaival lóg. Totál boldog így, nem èrzi magát szerencsétlennek.
2023. okt. 7. 20:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!