Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha a barátnőtök 2 év után néha néha még az exe nevén szólítana?
Figyelt kérdés
10+ évig voltak együtt. Második kapcsolata vagyok. Már több mint 2 éve vagyunk együtt. Eleinte nem csináltam belőle ügyet hogy véletlenül az exe nevén szólított vagy nevezett.. De már ennyi idő elteltével kicsit már rosszul esik. Ti hogyan reagálnátok rá?2023. dec. 28. 01:09
1/7 anonim válasza:
Megbeszélném vele annyiszor ahányszor csak kell.
Nem esne jól próbálnék viccet csinálni belőle.
3/7 anonim válasza:
Én nem vagyok pasi, de az első ilyen utàn dobnàm az illetőt, az biztos. Keressen párkapcsolatot akkor, ha már túl van az exén. Mert még láthatóan nincs.
4/7 anonim válasza:
Baromi idegesito, de amugy siman el tudom kepzelni, hogy nem ra gondol folyton, hanem olyan becsipodes, mint az, hogy apu, nagymama, Bela.
5/7 anonim válasza:
Én is a volt nőm néven szolitanam, néha néha váratlanul. Vegye észre magát.
6/7 anonim válasza:
Ne haragudj rá ezért. Főleg hosszabb, több éves kapcsolat után előfordul. Velem is megtörténik, hogy a volt nejem neve jön a számra, de az utolsó pillanatban megállok és már a párom nevét mondom ki:).
Ez azt jelenti, hogy elfoglaltad az életében azt a pozíciót, amit az ex jelentett valamikor.
7/7 Hans Pötterman válasza:
2 év után már nem normális jelenség, kezdenék bepöccenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!