Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért gondolják sokan, hogy a jóság és a szeretet a méltóság és a büszkeség feladása?
Főleg nőkre mondják, a férfi ha akar nyomulhat a végtelenségig de ha egy nő akit lekoptat egy pasas még bármi miatt keresse a férfit (hisz jóba lehetne maradni), vagy csak gondol rá névnapján és ír neki, már egyből az a hátsó szándék fogalmazódik meg többnyire a férfiakban, hogy "megint ez a csaj, mért nem érti meg hogy nem kell, nincs meltósága stb...
Szóval ha a nő pattint le megmaradhat a barátság de ha a férfi akkor már nem, hisz egy újbóli keresés, üzenet a nő részéről már nyomulásnak számít, még ha tényleg nem is annak szánja.
Úgy látom egyedül a 9-es válaszoló értette a kérdést.😊
Pont azért tettem fel, mert a napokban itt olvastam elkeseredett nők kérdéseit hasonló témákban, és én már eldönteni se tudom, hogy szóba merjek e állni pasikkal akikkel beszélgettem valaha. Még szegényem félre érti és egy levakarhatatlan nőnek fog tartani...még akkor is ha semmi hátsó szándék nincs benne(m) volt amúgy aki tetszett, de már nem akarok tőle semmit viszont nagyon bírom mint embert, emiatt ne is keressem soha, kerüljem mintha haragudnék rá? Ugyan ez mekkora hülyeség...de látom ezen az oldalon tényleg csak a társkeresőn próbálkozós de össze nem jön semmi típusu emberek irogatnak többnyire, tisztelet a kivételnek persze.
"Mindenkit felköszöntök, aki számomra fontos volt valaha. Ez van."
Oké, de azt remélem tudod, hogy ez kvára nem jóság.
Jaj hát aki bántott azt nyilván nem.
Mindegy is, itt ugyse ismeri senki a másik valódi érzéseit, viselkedését, mindegy is...tényleg. Ha már picit máshogy fogalmaz valaki ezen az oldalon úgyis csak az oltogatás megy, csak sajnos vannak akik a való életben is azok, rám aztán nem mondhatja senki hogy bárkit zaklatnék, pont az az ember vagyok aki mindig a másik érdekeit nézi, szívtam is már emiatt nem egyszer, meg soha nem akarok teher lenni senkinek csak a másik legyen boldog. Szóval rám ne mutogasson meg dobálózzon senki, de hagynom kell ezt az oldalt, és másnak is ezt javaslom aki kicsit jó érzésű még mielőtt "megfertőződik".
Hmm. Értelek. Akkor a helyes válasz ez lesz:
- persze írjál neki, ha jól esik. Ha neked jó, akkor biztos neki is az. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!