Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolati pótlék lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati pótlék lennék vagy barát, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy hónappal ezelőtt interneten megismerkedtem egy nővel a nőnek kapcsolata volt/van és mondta is hogy ő csak barátságot keress, mondom kevés barátom van egy fene miért ne barátkozzunk, így kvázi barátok lettünk, viszont ugye van neki egy párja, sokszor volt hogy hívott engem sorozatot nézni, biliárdozni stb. És kérdem hogy ezt miért nem a párjával csinálja, azt mondta hogy ő ezeket nem szereti...

Vajon milyen érzések lehetnek felém, tényleg csak egy pótlék vagyok azért mert a párja nem szeret ezért velem csinálja....

2023. dec. 28. 21:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Engem az exem így dobott ki elkezdett össze járni egy hozzád hasonló "baráttal" majd ki dobott engem 3 nap múlva már gumi nélkül keféltek. Ha van hasonlóság akkor neked is jó esélyeid vannak.
2023. dec. 28. 21:19
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Nem feltétlen vagy pótlék. Gondolom nem tudja eldönteni, hogy mit kezdjen a párjával akivel ezek szerint nem túl jó a kapcsolata.

Normális kapcsolatban vannak közös programok rendszeresen amiket mind a két fél szeret.

Ha neked ez belefér akkor járj el vele továbbra is szórakozni.

Amikor viszont azt érzed, hogy beleszeretsz akkor ezt közöld vele is és ha ő továbbra is azt mondja, hogy te csak mint barát jöhetsz számításba akkor engedd őt el és kérd meg, hogy többet ne keressen mert neked ez így nem jó.

2023. dec. 28. 21:19
 3/12 anonim ***** válasza:
52%

#1 de akkor az a kapcsolat már eleve nem működött jól ha mással kellett programokra mennie.

Lehetséges, hogy nem figyeltél rá eléggé ?

Persze az is benne van, hogy simán csak meg akart csalni de nem volt gerince előtte veled lezárni.

2023. dec. 28. 21:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pótlék vagy.
2023. dec. 28. 21:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Hú, de naiv vagy...
2023. dec. 28. 21:28
 6/12 A kérdező kommentje:
5. Igen és miért is?
2023. dec. 28. 21:30
 7/12 anonim ***** válasza:
27%

"sokszor volt hogy hívott engem sorozatot nézni, biliárdozni stb. "

Ezt a nőt aki ilyet mond és igy invittál dobd ki. Mert selejt, abból is a rosszabbik fajta.

2023. dec. 28. 21:42
 8/12 A kérdező kommentje:
7. Miért is?
2023. dec. 28. 21:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Mert ha ez a nő bármi komolyat akarna tőled és felnőtt emberként tudna viselkedni, először is már rég kilépett volna a xar kapcsolatából és jelenleg nem a liánozás előszobájában lenne veled. Én ilyet még nem is hallottam, hogy valaki azért ismerkedik tudatosan ellenkező neműekkel a párkapcsolata mellett, mert kell neki valaki, akivel betömögetheti azt az űrt, amit a párja mellett érez.

Nincsenek pl. barátnői, akikkel elmehetne biliárdozni vagy nézhetné a sorozatait? Miért kell neki ezekhez egy másik ffi? Alapvetően nekem itt sántít valami, de lehet, hogy én feltételezek rosszabbat, mint ami a valóság. Te mit akarsz tőle? Elég a barátszerep és tudsz is az maradni, nem átlépve azt a bizonyos határt, vagy konkrétan abban reménykedsz, hogy idővel a párja lehetsz, mert vannak már érzéseid felé? Igazából ezt kellene eldöntened. Hogy te mit akarsz és mennyire éri meg neked egy esetleges érzelmi sérülés, ha nem úgy alakul a dolog, ahogy elképzelted. Mert az alapján, ami írsz, itt sztem liánozás folyik. De a legegyszerűbb az lenne, ha választ szeretnél a kérdésedre, ha őt kérdeznéd meg, hogy ez most akkor micsoda. 5. voltam.

2023. dec. 28. 21:46
 10/12 anonim ***** válasza:
21%
8 Mert egy kapcsolatban élő, magára valamit is adó nő nem invitál fel magához más férfit-felhívva "keringőre". Mivel nem írtad, hogy az adott nő már szakítófélben van, hanem kapcsolatot írtál. Ezért. Ez egy ócska luvnya, és 100% HPV+
2023. dec. 28. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!