Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne érezzem rosszul magam amiatt, hogy csak szexre akart volna használni?
Figyelt kérdés
2023. dec. 26. 18:24
11/16 anonim válasza:
En erre vissza is írtam volna hogy te magad irtad este már nincs semmi oké😘
12/16 anonim válasza:
Szivasd meg. Mondd azt, hogy mész, aztán elfelejtesz elindulni.
13/16 anonim válasza:
Na ez az igazi undorítóság. Te ezt mégis hogy gondolod okénak???
14/16 anonim válasza:
Most mi ebben a rossz? Jól beszélgettek stb, többet is akart, konkrétan dugni. Ez miért kihasználás? Az akkor lenne ha bebeszélné, hogy mennyire szeret stb csak, hogy bebújj az agyába. Aztán eldobna. De ahogy írod eléggé egyértelműen megmondta mit akar. Ez kihasználás? Hisz így tudod mit akar, vagy tetszik vagy nem kérsz belőle. Különben egy rakás nő szokott egyéjszakás kalandba bonyolódni, ők is jól érzik magukat közben, nem érzik használva magukat mivel ők is használják a pasit, ha már így mondjuk. De persze te döntesz, csak épp nem értem mi ebben a kihasználás.
15/16 anonim válasza:
Pontosan, nekem pl pár napja egy csaj írta tinderen hogy csak szexelni akar. Nem sértődtem meg hogy csak használni akar:)
16/16 A kérdező kommentje:
De ő nem ezt írta, hogy csak szexelni akar. Hanem hogy komoly kapcsolatot akar. Az meg elég nyilvánvaló, hogy miért nem akart akkor találkozni, amikor csak 25 km-t kellett volna utazzak.
2023. dec. 26. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!