Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Affektálás, ha valaki nem hajlandó használni a pottyantós budit?
Nem hiszem, hogy tisztában vagy a szavak jelentésével.
Másrészt pedig talán 1000-ből egy embert találhatsz, aki hajlandó ilyen helyre menni, akár nő, akár férfi.
Szerintem egy az ezerből kicsit túlzás, nem is olyan rég ez volt az általános. Barátokkal mentem gyakran ilyen hétvégi házakhoz, semmi gond nem volt belőle.
Hát, az a "nem is olyan rég" azért eléggé rég volt azért. 50-100 éve? Én 40-es vagyok és nem is tudom, hogy láttam-e már olyat, max csak képen.
De ha nagyon kell és csak az van, akkor nem állnék neki építeni egy rendest, az biztos. De szándékosan nem mennék olyan helyre.
Amúgy sok helyen még ilyen van, én jártam jó néhány olyan helyen, ahol ilyen vécé volt, pedig fiatal vagyok. (és kultúrált helyekről beszélek, nyaralók stb.)
Igazán természetközeli élmény :) Nem volt vele semmi bajom. Nem kell lehúzni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!