Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Affektálás, ha valaki nem hajlandó használni a pottyantós budit?
Figyelt kérdés
Vannak olyan emberek, főleg nők, akiknél ez kizáró ok, ha ilyen helyre kéne menni egy hétvégére, hogy kicsit másabbak a körülmények. Nyilván nem állandó jelleggel értem, de 1-2 napra szerintem belefér, miért kell ezen fennakadni?2021. dec. 1. 13:35
11/16 Dzsoki válasza:
Persze,hogy belefér. Egyfajta időutazás.Mi evvel a gond egy-két napra? Mit csinálna a hölgy erdőben? Bekakil,bepisil? Ez annál komfortosabb.
12/16 anonim válasza:
Nalunk a kertunkben van ilyen wc. En azt gondolom, hogy mindenkinek jogaban all eldontenie, hogy ez belefer vagy sem. Szoval szerintem egyszeruen csak fogadd el, ha vki nem akar ilyen helyre menni es valasszatok mast.
13/16 anonim válasza:
modern nő nem, de bezzeg ha be van állva szétfossa a városi parkokat a kis hercegnő..
14/16 anonim válasza:
30-40 éve még nagyon is voltak.
15/16 anonim válasza:
Sosem mennék ilyen helyre.
13:gyökér vagy.
16/16 Dzsoki válasza:
Összegezve.Gáz,ha a hölgy ennyire problémázik azon,hogy ilyen helyre akarnád vinni.Jó,hogy szóltál neki előre,így egy jelentős konfliktust megúsztál.Amennyiben,mindenáron együtt kell lennetek hétvégén,vidd általa is komfortosnak tartott helyre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!