Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sértő-e ezt a szót használni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sértő-e ezt a szót használni férfinak nővel szemben?

Figyelt kérdés
Egy férfival beszélgettem nem olyan régen és folyton a magácska szót használta velem kapcsolatban. Engem kicsit bántott hogy így szólított meg de egyébként rendes volt velem. Én kicsit tiszteletlennek érzem ennek a szónak a használatát.

#Magácska
2022. ápr. 4. 20:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha idős, akkor nem. Fiatal szájából elég tenyérbemászó
2022. ápr. 4. 20:06
 2/14 anonim ***** válasza:
53%

Ez olyan öregítő jelző. De valszeg csak kedves akart volna lenni.

A kedves kifejezések gyakorta sértők. Pl ha lecsókolomoznak, vagy kezitcsokolom, vagy jöjjön kedves(em),aranyom, magácska, hölgyem, tessék nyugidtan előre menni

Mind olyan mintha egy 80 as nagyihoz beszelnének.

Ha idősek mondanak ilyeneket még érthető, de ha fiatalok na az sértés nekem

2022. ápr. 4. 20:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kicsit lekezelően hangzik.
2022. ápr. 4. 20:09
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 1-es

Bácsiktól aranyos lehet. Fiataloktól modoros, gusztustalan, lekezelő, de el se tudom képzelni tőlük. Mondjuk nem hallottam ilyesmit már vagy húsz éve, és akkor is csak bácsiktól. Sőt a magácskával konkrétan még soha életemben találkoztam. Inkább kisasszonyka, kezicsókolom, ilyesmik. De ezekkel is legalább húsz éve, amikor még tényleg kisasszonyka voltam. A mai idősek már nem a negyvenes-ötvenes években voltak fiatalok, nem beszélnek így.

2022. ápr. 4. 20:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is tenyérbemászó és lekezelő is egyben. Nekem kicsit álértelmiségi hatást kelti, nagyon zavarna élőben.
2022. ápr. 4. 20:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyértelmen lekezelő.
2022. ápr. 4. 20:21
 7/14 anonim ***** válasza:
A "kegyed" viccesebben modoros lenne.
2022. ápr. 4. 20:32
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
#7 Ed, kiskegyed. Kisnaccsága 😂
2022. ápr. 4. 20:35
 9/14 A kérdező kommentje:
Fiatal férfi beszélt velem így. Körülbelül azonos korúak lehetünk . Talán idősebb pár évvel. Sértőnek éreztem de közben meg rendes volt elkísért az információshoz és meg is érintette a vállam finoman. Nem tudom hova tenni a viselkedését es amit mondott.
2022. ápr. 4. 20:38
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Lekezelő,lenéző.
2022. ápr. 4. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!