Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nős vagy és találkozol egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nős vagy és találkozol egy vonzó nővel, akkor ezt mindenképpen jelzed neki valahogy?

Figyelt kérdés

Vagy inkább megtartod magadnak?

Netán bókkal árasztod el? Próbálod kideríteni kölcsönös e? Szeretnéd tudni lenne e esélyed, ezért nézegeted, flörtölsz vele?

Vagy aki nős, az inkább ilyet nem tesz, mert úgyse akar félrelépni?

2023. dec. 26. 11:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem akarok félrelépni és van gerincem is, + hűséget is fogadtam a feleségemnek, így nem teszek ilyet.
2023. dec. 26. 11:11
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
Hogyne tennének ilyet.De sokszor ám ez nem jelent semmit sem.Sok férfi ezzel szórakoztatja magát és mindenkivel ezt csinálja.Olyat is ismerek, akiről még a felesége is tudja, hogy ilyen bolond(os), még a felesége előtt is nyomja ezeket a szövegeket.A felesége is kiröhögi, mert tudja, hogy mindenkivel ezt csinálja és itt meg is áll ennyinél a dolog.Főleg idősebb férfiak szokták ezt csinálni náluk sokkal fiatalabb nőknek, akiknél amúgy is kb 0 esélyük van.
2023. dec. 26. 11:13
 3/14 anonim ***** válasza:
62%

1-es, sokan jönnek ezzel a gerinces szép szöveggel, veled együtt az összes hasonló kérdésre. Ez addig tart kb, amíg nem találkoznak egy számukra nagyon vonzó nővel 🤫. Te sem tudhatod mit hoz a jövő..

Kérdező ez sokmindentől függ, pl szerelemből házasodott-e az illető, vagy csak mert nem volt jobb választás a láthatáron, kifut az időből, úgyse kellene másnak stb, ezért elvesz egy gyermekvállalásra alkalmas de nem túl vonzó nőt.. Unalmas, ellaposodott házasság, vérmérséklettől is függ, az, amit leírtál stb stb.

2023. dec. 26. 11:54
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
Ja, és bizony, flörtölnek nagyon is, olyan férfiak is, akikről sosem gondolnád, tapasztalat! Én lepődtem már meg nem egyszer, persze természetesen nem viszonoztam..
2023. dec. 26. 11:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

#3 én pontosan tudom mit hoz a jövő. Ha más nő számba jöhetne nálam, akkor alapból nem házasodtam volna meg. 10 éve vagyok házas, ezalatt nem volt nő, aki jobban tetszene a feleségemnél. Ezek után nekem ne mondd, hogy nem tudom. + én nem vagyok a sok, én én vagyok, belőlem csak 1 van.

látom, hogy sok a gerinctelen férfi, mert a páromnál folyamatosan próbálkoznak, pedig a nevéből egyértelműen kiderül, hogy férjezett.

2023. dec. 26. 11:57
 6/14 anonim ***** válasza:
40%

Nos vagyok

A no szep tetszik megnezem kicsit lehet nyaladozom is

DE nem jelzem neki es nem lepek ilyen iranyba mert megcsalni nem akarom a felesegem szeretem tisztelem.

Max utana kicsapom a nore de ennyi. Kb utana el is felejtem.

2023. dec. 26. 11:58
 7/14 anonim ***** válasza:
70%
Még tizenévesen, de még huszonévesen is sajnos sokszor úgy adtam egy lány tudtára, hogy tetszik, hogy az amúgy álló farkamat mindig hozzájuk dörzsöltem, meg alájuk nyúltam állandóan, tudjátok ez a szokásos proletár nyomi kategória voltam, most már kulturáltan ismerkedem vele, ha a szimpátia megvan, akkor elhívom ide oda, aztán "bepróbálkozom" nála, megérintem stb. aztán alakul úgy is. Most is van barátnőm, de ezeket a proli dolgokat nem merném elmondani neki, pláne nála eljátszani, mert nyakon b*sz.
2023. dec. 26. 12:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. dec. 26. 13:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Felvillanyozodnak egy vonzo nő láttán nagy mosoly sejtelmes bemutatkozás akkor is ha örülhetnének annak hogy egyáltalán a párjuk szóba áll veluk vénkéjenc létükre.
2023. dec. 26. 14:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki akkor is jelzi, ha nem akar félrelépni.

Van, akinél a jelzés "önkéntelen". Hirtelen elkapja a tekintetét, amikor visszanézek rá, mintha neki magának is csak akkor esne le, hogy amúgy mit csinál...

Van, aki félreérthető.

Azt nem veszik figyelembe, hogy ezzel a másiknak mit okozhatnak. Hogy az a nő nem biztos, hogy szintén házas vagy kiegyensúlyozott kapcsolatban él, mint ők, hanem lehet, hogy tök szarul van, egyedülálló vagy rossz a kapcsolata, és így mintha elhúznák a mézesmadzagot az orra előtt.

2023. dec. 26. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!