Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nős vagy és találkozol egy vonzó nővel, akkor ezt mindenképpen jelzed neki valahogy?
Vagy inkább megtartod magadnak?
Netán bókkal árasztod el? Próbálod kideríteni kölcsönös e? Szeretnéd tudni lenne e esélyed, ezért nézegeted, flörtölsz vele?
Vagy aki nős, az inkább ilyet nem tesz, mert úgyse akar félrelépni?
1-es, sokan jönnek ezzel a gerinces szép szöveggel, veled együtt az összes hasonló kérdésre. Ez addig tart kb, amíg nem találkoznak egy számukra nagyon vonzó nővel 🤫. Te sem tudhatod mit hoz a jövő..
Kérdező ez sokmindentől függ, pl szerelemből házasodott-e az illető, vagy csak mert nem volt jobb választás a láthatáron, kifut az időből, úgyse kellene másnak stb, ezért elvesz egy gyermekvállalásra alkalmas de nem túl vonzó nőt.. Unalmas, ellaposodott házasság, vérmérséklettől is függ, az, amit leírtál stb stb.
#3 én pontosan tudom mit hoz a jövő. Ha más nő számba jöhetne nálam, akkor alapból nem házasodtam volna meg. 10 éve vagyok házas, ezalatt nem volt nő, aki jobban tetszene a feleségemnél. Ezek után nekem ne mondd, hogy nem tudom. + én nem vagyok a sok, én én vagyok, belőlem csak 1 van.
látom, hogy sok a gerinctelen férfi, mert a páromnál folyamatosan próbálkoznak, pedig a nevéből egyértelműen kiderül, hogy férjezett.
Nos vagyok
A no szep tetszik megnezem kicsit lehet nyaladozom is
DE nem jelzem neki es nem lepek ilyen iranyba mert megcsalni nem akarom a felesegem szeretem tisztelem.
Max utana kicsapom a nore de ennyi. Kb utana el is felejtem.
Van, aki akkor is jelzi, ha nem akar félrelépni.
Van, akinél a jelzés "önkéntelen". Hirtelen elkapja a tekintetét, amikor visszanézek rá, mintha neki magának is csak akkor esne le, hogy amúgy mit csinál...
Van, aki félreérthető.
Azt nem veszik figyelembe, hogy ezzel a másiknak mit okozhatnak. Hogy az a nő nem biztos, hogy szintén házas vagy kiegyensúlyozott kapcsolatban él, mint ők, hanem lehet, hogy tök szarul van, egyedülálló vagy rossz a kapcsolata, és így mintha elhúznák a mézesmadzagot az orra előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!