Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utasított már el úgy nő, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utasított már el úgy nő, hogy tisztelted érte?

Figyelt kérdés

Hogy nem haragudtál, hanem megértetted és becsülted érte.

Van ilyen? Hogy történt?

2023. dec. 24. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Igen. Normálisan megmondta, hogy az életstílusunk nem passzol. Mondjuk egyetértettem vele. Én otthonülő vagyok, ő meg utazós, bulizós volt. Agyára mentünk volna egymásnak gyorsan.
2023. dec. 24. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Nem. Nem fogok hazudni, és szerintem jobb ha mindenki más is elismeri, hogy egy visszautasítás ad egy pofont az egónak, és nem esik jól. Elfogadni elfogadtam, de nem "becsültem" érte, miért is kellett volna? Egyszerűen csak nem zaklattam utána, de nem magasztaltam fel, mert elutasított. Ez milyen hülyeség már. Ezért miért tisztelném? Azt tudom tisztelni, hogy nem fekszik össze minden 2. emberrel, de hogy visszautasít, azért miért is?
2023. dec. 24. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy nem esik jól, senki nem is mondta, hogy jól esik egy elutasítás.

De mégis jobb, hogy megmondja egyenesen, hogy részéről nem fog működni, mint hogy hiteget és randi napján felszívódik indok nélkül. Én se magasztalom fel emiatt, de az egyenessége tiszteletre méltó. Sok nőtársa mintát vehetne róla.

2023. dec. 24. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

3-as, ez is igaz. Akkor ezt ha nem bánod még kiegészítésnek használnám az előző válaszomhoz. Ezt kihagytam.

2023. dec. 24. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem adtak még rá okot, pedig tisztelném, ha valaki az arcomba mondaná egyenesen, mi a gond velem. Ha megfeszülök is kevés, ha lazán kezelem, még kevesebb... Eddig csak szó nélkül leléptek az első találkozó után (újabban már addig sem szoktam eljutni).
2023. dec. 24. 16:59
 6/6 anonim ***** válasza:

"Nem fogok hazudni, és szerintem jobb ha mindenki más is elismeri, hogy egy visszautasítás ad egy pofont az egónak"

Én pl becsülném azt, aki nem akarja másokra is rákenni a saját érzéseit. "Mindenki más is ismerje el, hogy azt érzi, amit ÉN."

2023. dec. 24. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!