Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El mondjam neki vagy később...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El mondjam neki vagy később inkább?

Figyelt kérdés
3 hete ismerkedem egy nővel. Mostanában egy héten többször is nálam alszik. Nagyon jó minden viszont ő nem tudja hogy cgány vagyok... Nem látszik rajtam. De ilyenkor kicsit nehéz elmondani. Volt már aki ez miatt dobott is. Pedig tiszteséges vagyok dolgozok nem balhézok stb..

2023. dec. 21. 22:20
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Akkor nem vagy cigány.Cigány az, aki úgy viselkedik.Nem is látszik rajtad, akkor?
2023. dec. 21. 22:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Eddig csak egy nőnél volt probléma. Anyukámon látszik. És szerinte nem vállalható. De azert a kukim jó volt. 🤷
2023. dec. 21. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
A kukid? Akkor ez azt jelenti, hogy olyan kicsi? Akkor itt nem a származás lesz a gond.
2023. dec. 21. 22:28
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Botosból boránból soósból meg józsából lettem, nem nézek ki tipik cigónak, nem is tartom magam annak
2023. dec. 21. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Annyira mégsem volt jó....
2023. dec. 21. 22:30
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Minél előbb mondd el. Nem értem miért szégyelled, hogy roma vagy.
2023. dec. 21. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

6.

Nekem van egy tippem, és szerintem a magyarság elsöprő többségének is van egy tippje, élükön az egyedül élő nyugdíjasokkal Borsod és Szabolcs megyében.

2023. dec. 21. 22:34
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
6 - Mit és miért kéne elmondani? A lány mondta, hogy magyar?
2023. dec. 21. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A családod rendezett? Teljesen nyugodtan elvinnéd bemutatni anyukádnak, ha a származása miatt nem aggódnál? Ha igen, akkor nincs mit elmondanod.
2023. dec. 22. 00:47
 10/10 anonim ***** válasza:
28%

Tudja rólad hogy az vagy. Nem kell elmond neki, egyszerűen látszik a vonásaidban, az árnyalatokban. Szóval biztos nem lepődne meg :)

U.i. Én is cigócska vagyok.

2023. dec. 22. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!