Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más hogy bírja ki így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más hogy bírja ki így?

Figyelt kérdés

Mostanság több párral találkoztam, amelyekben a fiú kint dolgozik külföldön. Max havonta megy haza. Mikor ilyesmiről hallok, nekem mindig az jut eszembe, hogy én nem bírnám ki. Nem tudnám elviselni a hiányát sem érzelmileg, sem szexuálisan. Heti 4-5x ha nem vagyunk együtt már a falat vakarom. Ha kint is dolgozna a párom, én is vele mennék.

Más hogy viseli el így a párja hiányát?

2023. dec. 20. 14:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Nehezen először aztán egyre könnyebben főleg ha lefoglalja magát. Nem mindenki kapcsolatfüggő ám. Persze nem mindegy meddig tart a távkapcsolat.
2023. dec. 20. 14:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Szóval azért vagyok kapcsolatfüggő, mert igénylem a párom testi-lelki közelségét legalább napi pár órára? Wao, ez új.
2023. dec. 20. 14:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy ilyen lányt, ő nem igazán akart sose kapcsolatot, szexelni se nagyon szeret, viszont gyereket akart, befűzött egy ilyen csávót, aki Németországban dolgozik, összejött a gyerek, anyagilag mindent megkap a párjától és még látnia se nagyon kell ,ez számára főnyeremény.
2023. dec. 20. 14:58
 4/13 A kérdező kommentje:
Szóval akik ilyen kapcsolatban élnek, valószínűleg nem is éreznek egymás iránt túl sok mindent?
2023. dec. 20. 15:02
 5/13 anonim ***** válasza:
46%

Igen. Ilyen egyszerű.

Nem azt írtad egyébként, hogy napi szinten 1 órára hanem ezt:

"Nem tudnám elviselni a hiányát sem érzelmileg, sem szexuálisan. Heti 4-5x ha nem vagyunk együtt már a falat vakarom."

De az 1 óra még rosszabb, mert nem lehet mindig az főleg friss kapcsolatban, hogy napi szinten jut rád idő amikor rajtad kívül élete van.

Párkapcsolatban összeköltözés után teljesen más amit írsz.

De hogyha más országban, vagy városban jobb lehetősége lenne és te nem bírod ki, hogy ne talizzatok csak hetente/kéthetente akkor ja társfüggő vagy nagyon durva mélységben.

Viszont ha nem örökkévalóság tart a távkapcsolat, megint összecuccolás történik, kibírod, nem zavargatod folyamatosan, türelmetlenkedsz, inkább örülsz annak, hogy találkoztok akkor nem beszélhetünk a fogalomról.

Aki állandó testi/lelki kapcsolódást igényel, nem tud a másik nélkül meglenni, mindig sír érte, szomorkodik, hogy nincs vele az kapcsolatfüggő hiába nem tetszik. :)

2023. dec. 20. 15:05
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

Altalaban ezek a ferfiak kuldenek haza penzt a parjuknak, igy biztosan nemelyik nonek ez is eleg.

Tudok olyanrol akit a no megcsalt mikozbsn a ferfi kulfoldon dolgozott, de a penzt persze minden honapban varta a parjatol. Termeszetesen kiderult.

De ismerek olyanokat is ahol ano nagyon nehezn viseli, ezert a parja hetente jon haza..gondolhatod annyit levezetni..de hat ok tenyleg nagyon szeretik egymast.

Szoval van ilyen is olyan is.

2023. dec. 20. 15:05
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Ku*vara nem kapcsolatfuggoseg az ha hianyzik valaki, es minel.tobb idot vele akarsz lenni, ezt hivjak szerelemnek.
2023. dec. 20. 15:07
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös! Friss kapcsolatról nem tudom beszélhetünk-e. Mi 5 éve élünk együtt. Külön munkahelyen dolgozunk, tehát így is csak napi pár óra jut. Illetve vannak napok, mikor nem is találkozunk. Azt is hozzáfűztem, ha kint dolgozna, természetesen támogatnám, de én is ugyanúgy kint élnék és dolgoznék vele. Nem otthon mereszteném a seggem, várva a pénzt, amit ő keresett meg.

Ha heti/2 heti találkozásokra szűkülne az időnk, azt tényleg nem bírnám ki. Viszont, mint írtam, én megoldanám, hogy ne így legyen.

Azt nem értem ebben mi a fura vagy "függés"? Függés szeretni és kívánni valakit? Szerintem épp ez lenne a normális.

2023. dec. 20. 15:13
 9/13 anonim ***** válasza:
45%

Direkt leírtam, hogy mi a függőség tünete erre te kiforgatod.

"De hogyha más országban, vagy városban jobb lehetősége lenne és te nem bírod ki, hogy ne talizzatok csak hetente/kéthetente akkor ja társfüggő vagy nagyon durva mélységben.

Viszont ha nem örökkévalóság tart a távkapcsolat, megint összecuccolás történik, kibírod, nem zavargatod folyamatosan, türelmetlenkedsz, inkább örülsz annak, hogy találkoztok akkor nem beszélhetünk a fogalomról."

Fokozatai vannak, van aki kevésbé az, van aki nagyon az, mondhatni túlzóan ragaszkodik a párjához.

A szerelem egy érzés ami együtt jár azzal amit írsz, de annak is vannak fázisai, mélységei és nem minden a szerelem.

Nem lehet mindent arra fogni.

Kérdést teszel fel azokról akik a havi látogatást kibírják. Na hát azért, mert muszáj kibírniük. Azon kívül amit a többi válaszoló írt.

Gondolom olyasmi fordult meg a fejedben, hogy akkor nem szeretik a párjukat. De nem biztos.

Sok pár rákényszerül jó darabig.

Persze ha nem bírja ki, megunta, belefáradt az érzések elmúlhattak, nemcsak társfüggőség állhat mögötte.

A falat kaparom kifejezés miatt írtam amit. Talán nem kéne olyan drámai módon fogalmazni és akkor nem írtam volna azt amit. :)

2023. dec. 20. 15:35
 10/13 A kérdező kommentje:
9-es, ha nem elemezgetnél egy vad idegen kérdést feltevő embert, nem született volna ennyi felesleges válaszod.
2023. dec. 20. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!