Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírja elfogadni, hogy ez csak szex?
Figyelt kérdés
Kapcsolatot akartam a lánnyal, ő is velem, de rájöttem, hogy nem ő kell nekem. Viszont a szex az kimagaslóan jó volt, ezért megtartottam. Aztán belém szeretett és velem akart lenni, de én meg nem! Azóta nem akarja elfogadni a helyzetet és nem száll le a témáról. Mint egy igazi bolond, aki nem érti meg, hogy nem szeretem. Nagyon durván beteg a csaj.2021. márc. 9. 23:29
2/26 anonim válasza:
"megtartottam" Ő nem egy használati tárgy, hanem egy másik ember, kérdező. És mondd csak, közölted vele világosan és érthetően, hogy köztetek kizárólag csak szex lehet, és hogy részedről ővele a komoly kapcsolat teljesen esélytelen?
3/26 A kérdező kommentje:
Utólag elmondtam neki, csak akkor már megszeretett.
2021. márc. 9. 23:58
4/26 anonim válasza:
Na, menj te a bús p*csába. Szemét állat vagy.
5/26 anonim válasza:
Megjött a szokásos férfigyűlölet... :D
6/26 anonim válasza:
Hát talán lehet valami köze hozzá, hogy egész eddig gátlástalanul hazudtál neki.
7/26 A kérdező kommentje:
Nem mondtam neki semmit, azt hittem alakulni fog.
2021. márc. 10. 00:21
8/26 anonim válasza:
Öhm... Sehol sem hazudott a kérdező.
Na, miután elszidtok mindenkit mindenféle incelnek, olvassátok már el, hogy milyen fröcsögést nyomtok le ennél a kérdésnél.
9/26 anonim válasza:
És az ilyebekbe szeretnek bele a nők...
10/26 anonim válasza:
#9: Milyenekbe? Részletezd már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!