Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem bírja elfogadni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírja elfogadni, hogy ez csak szex?

Figyelt kérdés
Kapcsolatot akartam a lánnyal, ő is velem, de rájöttem, hogy nem ő kell nekem. Viszont a szex az kimagaslóan jó volt, ezért megtartottam. Aztán belém szeretett és velem akart lenni, de én meg nem! Azóta nem akarja elfogadni a helyzetet és nem száll le a témáról. Mint egy igazi bolond, aki nem érti meg, hogy nem szeretem. Nagyon durván beteg a csaj.
2021. márc. 9. 23:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
99%
Aki úgy nyilatkozik egy nőről, hogy "megtartottam" és nem volt annyi gerince, hogy még időben közölje vele, hogy "bocs, csak szexre kellesz, rendben van vagy inkább hagyjuk?".
2021. márc. 10. 00:33
 12/26 anonim ***** válasza:
99%
#5: ez nem férfigyűlölet, hanem undor a takonygerincű EMBEREKTŐL, nemtől függetlenül.
2021. márc. 10. 00:42
 13/26 anonim ***** válasza:
5%

#11: Közölte.

#12: De, ez férfigyűlölet. A kérdező teljesen korrekt volt. Nézz meg már pár incel szöveget. Gyakorlatilag ugyanazt nyomod.

2021. márc. 10. 01:16
 14/26 anonim ***** válasza:
99%
#13: utólag közölte. Az egy nagy nulla.
2021. márc. 10. 01:54
 15/26 anonim ***** válasza:
8%

#14: Miről beszélsz? Úgy mentek bele mindketten, hogy lehet több is a dologból. A srácnál nem alakultak ki érzelmek és közölte is.

Na, EZ a férfigyűlöletetek. Beteges, hogy mennyi kérdésnél próbáljátok a valóságot elferdíteni a saját előítéleteitek felé és olyanokat magyaráztok bele a sztorikba, amik nem is úgy történtek.

Az a helyzet, hogy a nagy nulla te vagy. Fröcsögsz csak összevissza. Ez nem nagy nulla szerinted?

2021. márc. 10. 01:56
 16/26 anonim ***** válasza:
97%
De te is kérdező!
2021. márc. 10. 02:08
 17/26 anonim ***** válasza:
8%
Öhm... Egyrészt, nem a kérdező vagyok. Másrészt, én csak a fröcsögést kritizáltam.
2021. márc. 10. 02:17
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Énmeg megtartom a kérdezőt.
2021. márc. 10. 02:57
 19/26 anonim ***** válasza:
90%
Megint megkerdezted vagy szazadjara... unalmas vagy. Ugyenezt teszed fel kerdeskent minden heten.
2021. márc. 10. 06:18
 20/26 anonim ***** válasza:
90%

Tizenpár %-os: te bolond vagy egyèbként? :D

Mert minden jel arra mutat, hogy elszakadtàl a valóságtól, aki pedig jól làtja, azt megvádolod, hogy eltorzult. Ti vagytok eltorzulva a kérdezővel.

Kérdező: akkor maradtál volna ember, ha szex előtt közlöd, hogy mégsem őt keresed, de lazát el tudsz képzelni (nyilván lekoptatott volna) ,vagy intsetek búcsút egymásnak, mert te nem akarod bàntani.

De mivel nem ember vagy, hanem egy gerinctelen, felelőssèghárító, alja sz*rdarab, ezért próbàlod kimagyarázni, hogy kihasználtad, abba kapaszkodsz, hogy nem hazudtál, nem nem, csak nem mondtad meg az igazat, ez ugyanolyan elítélnivaló, mint a hazugsàg.

És olyan egybites vagy, hogy még őt hibáztatod.

Le a kalappal! Azt kívánom, hogy jól beléd gázoljon és megalázzon valaki!

2021. márc. 10. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!