Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem bírja elfogadni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírja elfogadni, hogy ez csak szex?

Figyelt kérdés
Kapcsolatot akartam a lánnyal, ő is velem, de rájöttem, hogy nem ő kell nekem. Viszont a szex az kimagaslóan jó volt, ezért megtartottam. Aztán belém szeretett és velem akart lenni, de én meg nem! Azóta nem akarja elfogadni a helyzetet és nem száll le a témáról. Mint egy igazi bolond, aki nem érti meg, hogy nem szeretem. Nagyon durván beteg a csaj.
2021. márc. 9. 23:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
91%
Azért nem tudja elfogadni, mert komoly kapcsolatot keresett, valószínűleg már érzelmei is voltak, amikor bejelentetted csak szexre kell. Nagyon látszik tárgyként kezeled, miért akarsz tőle bármit is, ha betegnek látod a gondolkodását? Tényleg csak egy lyukat látsz olyan nőben, akivel komoly kapcsolatot terveztél?
2021. márc. 10. 07:28
 22/26 anonim ***** válasza:
15%

Nektek amugy milyen a maganeletetek? Elvisel titeket valaki? Mert, gyomor kell ezeket a frocsogeseket es tevkepzeteket benyelni.

Akarmilyen frusztraltak vagytok es akarmennyire hajtogatjatok, a kerdezo meg mindig NEM ugy ment a kapcsolatba, hogy csak dugni akart.

2021. márc. 10. 09:30
 23/26 anonim ***** válasza:
87%

#22 nem, nem viselnek el, hanem szeretnek és tisztelnek.

A tévképzetes pedig itt te vagy, és a kérdező. Oké, randizik valakivel, rájön hogy nem akar tőle kapcsolatot. Szerinted meg teljesen helyén van tovább dugni, meg játszani az eszét, miközben egy szót se szólt, hogy ez maximum szex lesz, miközben a másik fél egyértelműen mást akart? Azért ha olyan információ birtokában vagyok, ami érinti a másikat, akkor igenis az a normális, ha szólok. Ilyen az is, ha tudom, hogy csak alkalmit akarok a másiktól, miközben ő kapcsolatot keres. Komolyan ennyire nem megy a logika, hogy szerinted az él tévképzetben, aki szerint tudatosan átbszni a másikat, majd értetlenkedni finoman szólva is görénység? És komolyan szexizmust érzel ebben? Ha egy csaj csinálná ezt egy pasival, akkor is undorítónak tartanám, mert semmi bajom a férfiakkal, a gerinctelen viselkedéssel viszont annál több.

A kérdezőnek pedig nem ez az első ilyen kérdése. Esélyesnek látom, hogy ez inkább csak fantázia részéről. Legalábbis nagyon remélem, mert nem akarom elhinni, hogy ilyen retardáltak tényleg vannak.

2021. márc. 10. 10:05
 24/26 anonim ***** válasza:
9%

"nem, nem viselnek el, hanem szeretnek és tisztelnek."

És ilyenek után képes valaki leírni, hogy a férfiaknak nagyok az igényeik? Gyakorlatilag egy egyszerű szöveget képtelen vagy előítéletek nélkül értelmezni.

"egy szót se szólt, hogy ez maximum szex lesz"

Hányszor kell leírni, hogy szólt? Pont erről szól ám a kérdés.

"Ilyen az is, ha tudom, hogy csak alkalmit akarok a másiktól, miközben ő kapcsolatot keres."

A kérdező is nyitott volt a kapcsolatra, csak mégsem fogta meg a másik.

"Komolyan ennyire nem megy a logika, hogy szerinted az él tévképzetben, aki szerint tudatosan átbszni a másikat, majd értetlenkedni finoman szólva is görénység?"

Annyira nem megy a logika, hogy le sem esik, hogy ez nem történt meg? Oké, hogy többségeteket átvertek a férfiak és negatívan kezeltek, de most szó sincs erről. (Egyébként, őszintén szólva teljesen megértem ezeket a férfiakat.)

"És komolyan szexizmust érzel ebben?"

Hááát, az alapján, hogy bizonyos kérdéseknél az incelek özönlenek, bizonyos kérdéseknél meg ti, igen, minden értelmes ember azt érez. Mindegyikőtöknek megvan a kérdése, ahol kiadja a saját kis frusztrált fröcsögését.

"Ha egy csaj csinálná ezt egy pasival, akkor is undorítónak tartanám, mert semmi bajom a férfiakkal, a gerinctelen viselkedéssel viszont annál több."

Ez tök jó, csak ott általában a lepontozott incelek gyülekeznek és valahogy a nők nem. Itt meg fordítva. Vicces, hogy ettől függetlenül, ha megemlíti bárki ezt a jelenséget, híííííííírtelen mindenki előadja, hogy a másik kérdéseknél is ugyanezt mondaná.

2021. márc. 10. 10:13
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

"ezért megtartottam"

Megtartottad?! Feltűnt, hogy egy érző emberi lényről beszélsz és nem valami használati tárgyról?! Nemtől függetlenül undorító az ilyesfajta kijelentés és viselkedés és még te teszel megjegyzést a csajra, miszerint "nagyon durván beteg". Te vagy a nagyon durván sunyi alak, aki csak kihasználta a másikat, mert annyi már nem volt benne, hogy bevallja csak szexre kell.

"Kapcsolatot akartam a lánnyal, ő is velem, de rájöttem, hogy nem ő kell nekem."

Pontosan itt a kulcsa mindennek, hogy te abba a hitbe ringattad a lányt, hogy KAPCSOLATOT akarsz vele, így indult az egész, teljes joggal esik szarul neki, hogy ilyen sunyi és gerinctelen módon játszmáztál vele és miután rájöttél, hogy mégsem kell neked kapcsolatra, ahelyett hogy szóltál volna neki, te inkább "megtartottad", mert a szex az jó volt. Helyedben a földbe süllyednék, hogy annyi tartás nem volt bennem, hogy szóljak a másiknak, hogy nekem ez csak szex, ne is reménykedjen másban és egyébként neki is megfelel-e ez így. De nem, meg kellett várni, amíg beléd szeret, hogy most aztán még te fikázhasd. Bravó...

2021. márc. 11. 13:23
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, a szövegértelmezés megy, veled ellentétben. De nyugodtan mondd el, hol van ebben a részben az, hogy amikor rájött, neki nem kell a másik komolyra, és ezért szólt? "Viszont a szex az kimagaslóan jó volt, ezért megtartottam." Nincs azzal baj, ha nem úgy alakul az ismerkedés, de szólunk, ha az ismerkedés eredeti célja nálunk kizárásra kerül. AKKOR szólt, hogy bocs, de csak dugnálak, mikor a másik már teljesen szerelmes volt, és ezt elmondta neki. Ez szándékos átbszás, mert tudta a kérdező, hogy NEM abban egyeztek meg, hogy szexkapcsolat céljából ismerkednek ("Kapcsolatot akartam a lánnyal, ő is velem"), és ha egy krumplinál intelligensebb (bár vannak kétségeim ezzel kapcsolatban), akkor tisztában volt azzal is, hogy csak szex nem is lesz tovább, ha őszinte. Tehát átbszta, mert kényelmes volt.

Bár minek is magyarázom, ha ez szerinted nem átbszás. Ha egy nő csinálná ugyanezt veled, vagy haveroddal, akkor egy utolsó rbnc lenne. És ez kérlek bizony kettős mérce, és szexizmus. Számomra ez a szitu minden esetben megvezetés, átverés, és etikailag egyáltalán nem elfogadható.

2021. márc. 11. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!