Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti egyetértetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti egyetértetek ezekkel a típusú pasikkal vagy ti is úgy gondoljátok, hogy minden férfi átmegy full degeneráltba, ha nem face-to-face kell véleményt mondani?

Figyelt kérdés

Nem csak ezen az oldalon, Reddit, Index fórum stb, valahogy mindenki egyből semmi bajozza, meg odáig van azokért a csajokért, akik 21 éves fejjel többes szexbe belemennek, meg 20+ pasival voltak már, anál stb és mindenki csak nevetve legyint arra, hogy amúgy az ilyenektől fogod a legrosszabb fajta nemi betegségeket elkapni. Engem tökre nem érdekel hányan élveztek beléd vagy a szádba, ameddig nem érzem hogy megbízhatok benned ilyen téren, máskülönben max akkor, ha amúgy van róla friss papírod, hogy egészséges vagy.

Szerintetek ez vajon csak a hangos kisebbség lehet? Nem vagyok nő ne írjál rám, te kanos szánalom!

2023. dec. 19. 13:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#9: Ne haragudj, de neked meg miért fáj az olvasás vagy a szövegértés? Full másról szól a kérdés, mint az a szentbeszéd, amit ide leírtál...

Neked miért fáj egyébként 1 body count-tal az, hogy valakinek több partnere is volt, mint egy? Ezt te hoztad fel, nyilván neked van vele valami gondod.

2023. dec. 19. 16:23
 12/13 anonim ***** válasza:

#11 épp ezt mondom. Hogy bár én nem ilyen életet élek 20-22 éves csajként, de megértem, ha valaki igen, és nem gondolok róla semmi rosszat. Azért írtam, hogy nekem csak egy partnerem volt, hogy lásd, hogy nem veszem magamra a dolgot, nem rám vonatkozik, nem ezért védem őket. Hogy csak egy partnerem van, az teljes mértékben az én döntésem, amelyet folyamatosan meghozok. Lehetőség lett volna korábban is. Boldog vagyok a kapcsolatokban, maximálisan elégedett a szexuális életemmel. Nem bánom azt sem, hogy korábban elutasítottam másokat.

Melyik része tűnt irigykedésnek vagy fájdalomnak? Hogy elsőre olyan partnert találtam, akivel jó, izgalmas, változatos és kielégítő a szex és egy egészséges kapcsolat is működik? Tényleg sanyarú sorsom van :D Remélem ennél rosszabb helyzetben nem leszel soha....

2023. dec. 19. 23:11
 13/13 anonim ***** válasza:
71%

A kérdésnek semmi értelme. Egy többszörösen kicsavart mondat, aminek aztán semmi köze a leíráshoz.

Nem tudom amúgy a pasik mit gondolnak milyen arányban. Nekem volt kb minden amit leírtál, de egészséges vagyok. Vagy most tényleg nem vágom mi a kérdés amúgy.

2023. dec. 19. 23:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!