Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy nő azért hárít minden kritikát mert van kapcsolata?
Például ha felhívják a figyelmet a kötődési gondjaira, érzelmi deficitekre, nőiességgel kapcsolatos traumákra, szexuális hiányosságaira, kétszínű hazug természetére stb
Minden kritikát hárít és perget mert szerinte az hogy neki van valakije az visszaigazolást nyújt bármiről. És mindenki csak egy eldobható senki számára aki nincs a holdudvarában.
41
Neked nincs önbizalmad. Azt hiszed, nőként kevesebb vagy.
"Nem nekem van diagnózisom mivel kettőnk közül nem engem kellett már gyerekkorom óta pszichiátriára hurcolni :)"
Csak épp te mentél az erdőbe kinyirni magad 🤣
"nem engem kellett már gyerekkorom óta pszichiátriára hurcolni :)"
Pedig erősen kellett volna, mert nagyon beteg vagy.
45#
Van önbizalmam hiszen a fèrfiak körèben mindig is nèmszerű voltam a felfogàsom miatt. Attòl, hogy nő vagyok mèg kèpes vagyok èszre venni ès belàtni amikor egy nő hazudik vagy hàrìt. Ettől az èn renomèm nem romlik, sőt a fèrfiak többsège nagyon szereti bennem, hogy kèpes vagyok objektìven làtni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!