Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatnak indult, vélemény?
Sziasztok.
Van egy lány akivel egy helyen dolgozunk. Már pár hónapja tart egy amolyan szexkapcsolat dolog, neki azonban van párja. Ez mind egy céges rendezvényen indult, ott is ismertük meg egymást és ő tette meg az első lépést pedig nagyon kis csendes, visszahúzódó lány így nem is számítottam rá.
Sokat beszélgetünk is és nagyon szomorú a kapcsolatában, mindig panaszkodik mekkora s€ggfej a barátja akit én is ismerek (ő is a cégnél van) és tényleg az, sokat sírt miatta nekem is.
Azt vettem észre az utóbbi időben hogy hiányzik, sokat gondolok rá, előtte tényleg csak a szexről szólt de nálam már szerintem nem csak ennyi van. Ezt persze nem mondtam neki, de sokat mondogatom hogy hagyja ott a csávót, de állítja hogy szereti. Nem rég volt céges bulink ahol a lány kicsit sokat ivott és rosszul lett, amíg a barátnői a mosdóba kísérgették láttam a barátját valami másik lánnyal táncolt elég közel egymáshoz simulva. Nem is kereste a lányt, csak olyan fél óra múlva.
Nem tudom mit kellene tennem. Félek ha elmondom a lánynak nem hisz nekem, rám lesz mérges és esetleg vége lesz ennek az egésznek. Mondogatta hogy gondolkodott már azon mi lenne ha otthagyná a csávót de nem akarja mert szereti meg nem tudná hogyan tovább. De én meg lehet hogy beleszerettem - szerintetek egy ilyen lányt el lehet hódítani bárhogyan is? Ez a srác az első barátja, 5 éve vannak együtt.
Kiváncsi lennék a véleményekre egy ilyen helyzetben.
#17:
Igen, nem ártana neki szakember mivelhogy szakítás helyett inkább szeretőt tart úgy, hogy a párjához nem köti össze se gyerek, se hitel csak beteges ragaszkodás hiszen kapcsolatfüggő.
Aki meg belemegy abba, hogy szerető legyen annak szintén nincs emberi méltósága, talán még az elkötelezettségről sincs tudomása. Főleg kapcsolatban derül ki, hogy alkalmatlan rá.
Na de én tőlem kuncsorogj egy kis szeretet morzsáért, vedd rá, hogy hagyja el és légy is vele. Meglátod hogy soha nem fogsz benne tudni megbízni teljesen, problémákat fog szülni az, hogy hűtlen volt és az is, hogy a ló helyett szamár leszel.
"én pedig úgy gondolom nem az én felelősségem ha más úgy dönt megcsalja a párját."
Majd akkor se sértődj meg, ha majd téged megcsal valaki, és majd ezt mondják neked.
Dehogynem a te felelőséged.
Hát szerintem kezet foghattok ezzel a leányzóval. Nagyon egy húron pendültök. Felelőségvállalást nem ismertek.
"én pedig úgy gondolom nem az én felelősségem ha más úgy dönt megcsalja a párját."
Dehogynem az. Te veled csalja! Jó reggelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!