Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatnak indult, vélemény?
Sziasztok.
Van egy lány akivel egy helyen dolgozunk. Már pár hónapja tart egy amolyan szexkapcsolat dolog, neki azonban van párja. Ez mind egy céges rendezvényen indult, ott is ismertük meg egymást és ő tette meg az első lépést pedig nagyon kis csendes, visszahúzódó lány így nem is számítottam rá.
Sokat beszélgetünk is és nagyon szomorú a kapcsolatában, mindig panaszkodik mekkora s€ggfej a barátja akit én is ismerek (ő is a cégnél van) és tényleg az, sokat sírt miatta nekem is.
Azt vettem észre az utóbbi időben hogy hiányzik, sokat gondolok rá, előtte tényleg csak a szexről szólt de nálam már szerintem nem csak ennyi van. Ezt persze nem mondtam neki, de sokat mondogatom hogy hagyja ott a csávót, de állítja hogy szereti. Nem rég volt céges bulink ahol a lány kicsit sokat ivott és rosszul lett, amíg a barátnői a mosdóba kísérgették láttam a barátját valami másik lánnyal táncolt elég közel egymáshoz simulva. Nem is kereste a lányt, csak olyan fél óra múlva.
Nem tudom mit kellene tennem. Félek ha elmondom a lánynak nem hisz nekem, rám lesz mérges és esetleg vége lesz ennek az egésznek. Mondogatta hogy gondolkodott már azon mi lenne ha otthagyná a csávót de nem akarja mert szereti meg nem tudná hogyan tovább. De én meg lehet hogy beleszerettem - szerintetek egy ilyen lányt el lehet hódítani bárhogyan is? Ez a srác az első barátja, 5 éve vannak együtt.
Kiváncsi lennék a véleményekre egy ilyen helyzetben.
Egy mocskos ribizli. Téged ugyanúgy megcsalna. De még hogyha nem is kerülne sor rá akkor se tudná hogy mit kezdjen veled és magával. Önbecsülése nincs, tartása se. Ahelyett, hogy elhagyná inkább tűri hogy a párja SZINTÉN félrekefél (tud róla, hogy hűtlen ő is azért az több mint valószínű!), de ráfogja arra, hogy mennyire szereti! Nagyon jól figyelj most rám:
AKIT SZERETÜNK/TISZTELÜNK AZT NEM CSALJUK MEG!
Ergó nem szereti őt, csak BETEGESEN kötődik hozzá és ahhoz, hogy az első kapcsolata!
Mit kezdenél vele?
"otthagyná a csávót de nem akarja mert szereti"
Hahaha. Ez a nap vicce vagy komoly?
"De én meg lehet hogy beleszerettem - szerintetek egy ilyen lányt el lehet hódítani bárhogyan is?"
Aztán majd téged is annyira fog szeretni, hogy jól megcsal?
"Szexkapcsolatnak indult, vélemény?"
Gerinctelen férgek vagytok, megérdemlitek mindketten, hogy szenvedjetek mint a kutya.
#1 #2 #3 szépen leírta a lényeget.
Ez pedig egy az egyben bizonyítja, hogy tényleg csak betegesen ragaszkodik a párjához, miközben boldogtalan vele
Hát igen társfüggő és egy ótvari lotyó. F@rok nélkül élni nem tud, azt se tudja, hogy anélkül is van élet. Nem tudod boldoggá tenni őt, mert saját magát se szereti, alulértékeli saját magát. Téged IS kihasznál ugyanúgy, mint a párját. Az oka az amit írtam és még ő nem jön rá arra, hogy nem máson múlik, hogy szerethető valaki vagy boldog addig benne marad a f*sban, ugyanúgy f*sban fog kikötni, vagy hiába jó hozzá az ellenkező nem ő akkor se fogja elhinni, tönkre teszi őt is!
Mindezek ellenére hogy bár nehéz sorsa volt attól még az nem ad neki jogot arra, hogy továbbra is olyan élete legyen. Egyszerűen ostoba, akaratgyenge és egy céda.
De ha neked ő kell akkor várd meg míg kidob, valamint veled lesz, de kikészít, mint a sicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!