Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolatnak indult,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatnak indult, vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy lány akivel egy helyen dolgozunk. Már pár hónapja tart egy amolyan szexkapcsolat dolog, neki azonban van párja. Ez mind egy céges rendezvényen indult, ott is ismertük meg egymást és ő tette meg az első lépést pedig nagyon kis csendes, visszahúzódó lány így nem is számítottam rá.

Sokat beszélgetünk is és nagyon szomorú a kapcsolatában, mindig panaszkodik mekkora s€ggfej a barátja akit én is ismerek (ő is a cégnél van) és tényleg az, sokat sírt miatta nekem is.

Azt vettem észre az utóbbi időben hogy hiányzik, sokat gondolok rá, előtte tényleg csak a szexről szólt de nálam már szerintem nem csak ennyi van. Ezt persze nem mondtam neki, de sokat mondogatom hogy hagyja ott a csávót, de állítja hogy szereti. Nem rég volt céges bulink ahol a lány kicsit sokat ivott és rosszul lett, amíg a barátnői a mosdóba kísérgették láttam a barátját valami másik lánnyal táncolt elég közel egymáshoz simulva. Nem is kereste a lányt, csak olyan fél óra múlva.

Nem tudom mit kellene tennem. Félek ha elmondom a lánynak nem hisz nekem, rám lesz mérges és esetleg vége lesz ennek az egésznek. Mondogatta hogy gondolkodott már azon mi lenne ha otthagyná a csávót de nem akarja mert szereti meg nem tudná hogyan tovább. De én meg lehet hogy beleszerettem - szerintetek egy ilyen lányt el lehet hódítani bárhogyan is? Ez a srác az első barátja, 5 éve vannak együtt.

Kiváncsi lennék a véleményekre egy ilyen helyzetben.

2023. dec. 16. 12:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Sok ember elég érdekesen értelmezi a szeretlek érzést.

Hogy tudja megcsalni az ember, akit szeret? Sehogy, mert nem szereti, egyértelmű. Ha valakit SZERETEK, TISZTELEK, akkor nem csalom meg.

Ha meg valaki valakit szeret és probléma van a kapcsolatban, akkor megpróbálják megoldani, ha végképp nem lehet, akkor szakítás, nem aljadék módon megcsalás.

Nonszensz. Fingjuk nincs a szeretetről.

2023. dec. 16. 13:05
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz, az utána való gyászfolyamat nehezebb. Nem jó az egyik kapcsolatból a másikba ugrani.
2023. dec. 16. 13:07
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
10-90%-ra raknám az esélyt. Nagyobb a sansz, hogy csak lelki szemetesláda vagy akivel dug is mintsem hogy szerelmes legyen beléd. Ha szét is mennek csak átmeneti állomás leszel, vagy éppen az sem.
2023. dec. 16. 13:11
 14/28 anonim ***** válasza:
46%

"De én meg lehet hogy beleszerettem..."

Nem vagy szerelmes, csak kevered a vágyat/fellángolást és az elérhetetlenség is szerepet játszik benne mivel többre, mint szex nem kellesz.

Ha jót akarsz elkövetni azok után, hogy mire voltál képes elmondod/elküldöd bizonyítékokkal a csávónak kivel is van együtt és soha többet nem leszel senki szeretője, nem tartasz szeretőt. Mert erkölcstelen, gusztustalan dolog. Keressel magadnak normális lányt és elmész pszichológushoz, mert neked is van hibád nemcsak neki...

2023. dec. 16. 13:18
 15/28 anonim ***** válasza:
#14 de márpedig beszerelmesedett a kérdező. A szexkapcsolatokban a pasik ugyanolyan arányban képesek beszerelmesedni és túlgondolni az aktuális szerepkörüket mint a nők.
2023. dec. 16. 13:29
 16/28 anonim ***** válasza:
Ez nem szexkapcsolat, hanem szerető vagy. Azért veled is gondok vannak, ha egy ilyenbe lazán belementél. Azt se értem, hogy ebben a lányban még is mi vonz. Messziről ordít, hogy se gerince, se normális értékrendje nincs. Olyan pasival össze se jönnék akinek kapcsolata van, szexre sem! Nincs bajom a szexkapcsolattal, ha mindkét fél korrekt és független!
2023. dec. 16. 13:29
 17/28 A kérdező kommentje:

14: tehát szerinted aki szerető vagy szeretőt tart annak pszichológushoz kellene járni? Érdekes meglátás:D

Azt nem mondom hogy ő életem szerelme, de érzéseim vannak irányába és jóval több nekem mint egy szexkapcsolat. Valószínűleg ez csak erősödni fog idővel.

2023. dec. 16. 13:33
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

#15:

"De én meg lehet hogy beleszerettem..."

Aki szerelmes az nem azt mondja, írja, hogy lehet. Hanem kijelenti, tudja, hogy szerelmes.

2023. dec. 16. 13:36
 19/28 anonim ***** válasza:
72%

Aki szeretőt tart, annak teljesen nyilvánvalóan pszichológushoz kéne mennie. Egyáltalán nem egészséges problémamegoldás megcsalni a párodat, több szempontból sem.

Egyébként én még azt mondom hogy önmagában, lefeküdni valakivel akinek van párja, egy védhető dolog, mert valójában a megcsaló fél felelőssége, hogy kapcsolatban van, nem a szeretőjé. Viszont az hogy te kapcsolatot akarsz egy ilyen, mentálisan problémás emberrel, az már felvet nálad is problémákat

2023. dec. 16. 13:38
 20/28 A kérdező kommentje:
16: én pedig úgy gondolom nem az én felelősségem ha más úgy dönt megcsalja a párját. Etikusnak nem tartom, de ott abba a helyzetben nem akartam elutasítani a lányt mert nyilván tetszett, akkor már beszéltünk egy ideje és ismertem is valamennyire és úgy gondoltam ez az ő döntése. Az hogy a lány a mi vonz hiába írom le mert senki nem ismeri őt itt így felesleges is lenne ecsetelni. Mostanra pedig úgy gondolom szeretem, igen
2023. dec. 16. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!