Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hitgyulis emberekrol tapasztalat?
Ismerek 2 hitgyulis fiut, az egyikkel randiztam es erdekelt nagyon a srac. De azota elegge kiismertem ot es baratjat is.
Folyamatosan ugy beszelnek mintha valami rendkivuli szent eletet elnenek, de kozben pedig ez nem is igaz rajuk. Ilyen kepmutato eletmod. Mondjak, hogy naponta olvassak a Bibliat meg eljarnak a gyulesekre is es amugy kozben meg csak uzleti kapcsolatok miatt, mert tobben kozulok osszealltak vallakozast inditottak vagy ott ismertek meg a tobbi vallakozot. Az egyikuknek lett baratnoje es ot is agymostak azota a csaj naponta 3 ilyen ajtatos posztot tesz ki social mediaba. De akivel randiztam is olyan agymoso szovegeket tolt, hogy en is majdnem megbomlottam.
Mire epul vagy hogyan csinljak, hogy ennyire kepesek befolyasolni masokat es hol tanitjak nekik? Az is fura, ha valaki belep onnantol o is megtanulja ezeket a technikakat.
De mint mondtam valosagban meg nagyon nem ilyen “jolelkek”.
"Vagy a gyuliben azt hirdetik csak a gyulisek a jo hivok es mindenki mas pokolra jut?"
Velük kapcsolatban nincsenek konkrét információim, de jehovás lánnyal jártam már. Volt is belőle veszekedésünk, ahol ő a fejemhez vágta, hogy én mennyire rossz vagyok, mert miattam követ el bűnt azzal, hogy egy gyülekezeten kívüli emberrel jár. Pedig úgy tudom, hogy a jehovások még a megengedőbb szekták közé tartoznak.
11, 😂😂😂
12, ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire butak
A szekták eleve a befolyásolható embereket vonzzák be. És kik a befolyásolhatóak? A nem túl okos, és lelkileg sérült emberek. Ahogy te is mondtad, az elesett, nehéz élethelyzetben levő emberekre "vadásznak". Emellett kell az is, hogy befolyásolhatóak legyenek, és rendszerint a kevésbé eszes emberek azok, akiket észérvek nélkül, hangzatos marhaságokkal meg lehet győzni.
Viszont a vágyakat, és a személyiséget sokkal nehezebb befolyásolni. Ezért is van az, hogy hangoztatnak valamit, azt, amit a szájukba adtak, de ők meg azzal teljesen ellentétesen cselekednek. Ez mondjuk sok nem-szektás embernél is mefgigyelhető, de a köreikben kifejezetten gyakori. És gyakorta nincsenek is tudatában, hogy a saját elveiket sem tartják be.
Sándor atya hatalmas spíler, a semmiből épített fel egy szektát, kiváló érzéke van hogy kell a legprofibb szakembereket megbízni a beszervezési folyamathoz, szinte készségszinten alkalmazzák a legjobb sales, pszichológiai módszereket.
Ja a kérdésedre válaszolva, egy hitgyülis állandóan traktálni fog hogy lépj be. S mivel randizgatsz vele úgy tűnik megvan ama pszichológiai attitűd alapok benned amivel be lehet húzni egy szektába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!