Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbolondulnak a nők házasság/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbolondulnak a nők házasság/gyerek után? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, érdemes-e belevágni a házas életbe.

Figyelt kérdés
2023. dec. 9. 17:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
A férfiak szoktak megbolundulni
2023. dec. 9. 17:36
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Nem voltam házas, csak együtt éltem valakivel. Lett gyerek is, ikrek. Utána viszont szex nem volt többet, pedig elötte 2 naponta főleg ő kezdeményezte. 7 évig bírtam, aztán elváltak útjaink
2023. dec. 9. 17:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Define "megbolondulnak".

Mert pl amit 2es írt, az nem tartalmaz ilyesmit, pusztán azt, hogy nem volt szex. Aki látott már ikreket, az ezen nem csodálkozik, azt 2 ember is alig tudja vinni, de az a jellemző, hogy a nőnek alig van segítsége a gyerek körül.

2023. dec. 9. 17:44
 4/11 anonim ***** válasza:

2#

Ffi vagy vagy nő?

2023. dec. 9. 17:51
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
#3 Bármilyen hihetetlen, de az ikrekkel nincs annyi gond, mint egy gyerekkel, mert ők elvannak egymással is, és nem kötnek le egy szülőt folyamatosan, persze ettől még ott kell lenni, de elég csak figyelni rájuk. Szóval nem látni kell, hanem benne lenni, akkor látnád reálisan. Illetve amit leírtam, hogy utánya 180 fokot változott az exem, előtte 2 naponta ő provokálta ki a szexet, utána meg mint aki elérte a célját, már nem kellettem neki. Késő estig facebook, meg valami babás oldalon zsűrízgetett.
2023. dec. 9. 17:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a változás megbolondulás.

Inkább csak te nem változtál vele.

2023. dec. 9. 18:10
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Bizony, aki nem áll át apa üzemmódban, az nem gondos apa.. Ha te is hulla lennél, koszosnak, nyúzottnak, érzelmileg leszívottnak éreznéd magad(főleg ha szoptatott is, akkor aztán minden téren le volt szívva), első két év kb szexmentes lenne neked is.. Kell segítség, bébiszitter, valaki, aki napi 4-6 órát vigyáz rá helyetted, nem feltétlen egy huzamban, de olyan legyen, akiben megbízol, és akkor nincs ilyesmi átállás. Egyébként egy durvább szülés és/vagy nagyhasi műtét(császár) is elég önbizalomromboló, ami nélkül nem megy a szex. Most képzeld mondjuk, ha farokműtéted lenne, vagy prosztata vagy ilyesmi, hereműtét akár. Látszik a heg, valami nem oké, kicsit más, fura.. Ezek mellé naponta kaki közelében vagy, az nem valami szexi. Plusz ugye a szoptatás is, a gyerekek a melleden vannak, aztán a férjednek is tetszene én nem tudtam különválasztani az érzést egyszerűen, zavaró volt, hogy a gyerekem tejeszacskójához,amit kb bármikor megérintett akart hozzányúlni valaki szexuális céllal. Nem ment a különválasztás.
2023. dec. 9. 18:39
 8/11 anonim ***** válasza:
19%
7-es, a google fordító értelmesebb szöveget rak össze. :(
2023. dec. 9. 19:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"Bármilyen hihetetlen, de az ikrekkel nincs annyi gond, mint egy gyerekkel, mert ők elvannak egymással is, és nem kötnek le egy szülőt folyamatosan"

Ikerbabák szoptatják egymást? Kicserélik egymás pelenkáját? Altatják egymást?

2023. dec. 9. 19:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Kérdés, ki mit tart megbolondulásnak. Azért nem mindegy, hogy pl. azt, hogy betegesen óvja a gyereket mindentől (de olyan szinten, hogy 15éves korában sem engedi el sehova, vagy mindenhova maszkban küldi el covidon kívül is, vagy havi szinten viszi kivizsgálásra a makkegésszéges gyerekét), vagy azt, hogy nem jut már apukára annyi idő és nem ugrál körülötte 24/7, mert a kölökkel is kell foglalkozni.

3. Ha tényleg a durva, szélsőséges eseteket nézzük, akkor meg van, aki igen, van, aki nem. Személyiségfüggő egyrészt, másrészt meg attól függ, hogy volt-e a terhesség alatt vagy szülés közben vmi traumatikus élménye (vagy vmi olyan korábbi traumája, ami érintőlegesen releváns a szüléshez / anyasághoz, csak addig eltemette), esetleg szülés utáni depressziója.

2023. dec. 9. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!