Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hitgyulis emberekrol tapasztalat?
Ismerek 2 hitgyulis fiut, az egyikkel randiztam es erdekelt nagyon a srac. De azota elegge kiismertem ot es baratjat is.
Folyamatosan ugy beszelnek mintha valami rendkivuli szent eletet elnenek, de kozben pedig ez nem is igaz rajuk. Ilyen kepmutato eletmod. Mondjak, hogy naponta olvassak a Bibliat meg eljarnak a gyulesekre is es amugy kozben meg csak uzleti kapcsolatok miatt, mert tobben kozulok osszealltak vallakozast inditottak vagy ott ismertek meg a tobbi vallakozot. Az egyikuknek lett baratnoje es ot is agymostak azota a csaj naponta 3 ilyen ajtatos posztot tesz ki social mediaba. De akivel randiztam is olyan agymoso szovegeket tolt, hogy en is majdnem megbomlottam.
Mire epul vagy hogyan csinljak, hogy ennyire kepesek befolyasolni masokat es hol tanitjak nekik? Az is fura, ha valaki belep onnantol o is megtanulja ezeket a technikakat.
De mint mondtam valosagban meg nagyon nem ilyen “jolelkek”.
Egy mondatban :P
"Mindörökké ÁNEM" :D
Azt is eszrevettem akkor lepnek be amikor az eletuk total nullan van, se munka, se baratok, se csalad. Majd ott baratokra lelnek es vallkozasokat inditanak egyutt vagy beveszik oket az uzletbe.
Persze ezt titkoljak nem mondjak el, hogy ja amugy a gyulibol ismertem meg xy-t aki igy vagy ugy felkarolt.
Meg predikalta a Bibliai szovegeket, csaladot akar, huseget stb majd kiderult hogy amugy o evek ota folyamat kihasznalja a lanyokat es neki senki nem eleg jo ezert miutan megfektette oket dobja is osszeset.
De ez csak egy a sok dolga kozul..
"akkor lepnek be amikor az eletuk total nullan van"
Mert akkor a legsebezhetőbbek, és egy sebezhető embert könnyebb átejteni, mint egy épet.
Most miért vagy ilyen? Ezek az emberek Isten parancsolatai szerint élik az életüket.
Amikor eljő a Végítélet napja, az Apokalipszis Lovasai a hozzád hasonló hitetleneket felnyársalják és a pokol legsötétebb bugyraiba viszik az örökkévalóságig szenvedni.
Míg a Hit Gyülekezete tagjai, még ha esetleg bűnöket is követtek el (nagyon nem jellemző), a hitük, az őszinte megbánás és a bűnbocsánat által Isten jobbján fognak ülni a Mennyeknek Országában!
Figyelj, kérdező... A legkomolyabban és a legjobb indulattal mondom, hogy hagyd az egészet. Minél gyorsabban elfelejted, annál jobb.
Én jártam hitgyülis sráccal, és lazán kijelenthetem, hogy életem egyik, ha nem a legszarabb döntése volt. Agymosott, manipulatív, buta emberek. Kivétel nélkül.
És mindezt úgy mondom, hogy távolról sem vagyok harcos ateista. Szerintem a vallásnak helye van a társadalomban, és alapvetően semmi problémám nincs a hívő emberekkel.
7, kereszteny vagyok szoval hulyeseg amit irsz.
Vagy a gyuliben azt hirdetik csak a gyulisek a jo hivok es mindenki mas pokolra jut? Foleg azok akik nem hangosan, kiabalva imadkoznak/felik azt? :D
latszik innen is, hogy milsen gondolkodásra keptelen embereket szereznek
8, mar befejeztem vele az ismerkedest par hete. Amig ismerkedtunk titkolta nagyon a gyulit csak utalasokat tett ra, felszavakat. Par napja tudtam meg, hogy a baratai, munkaja minden onnan van es meglepodtem…
Milyen dolgok tortentek egyebkent a kapcsolatban amibol rajottel, hogy nem neked valo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!