Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialadnál ha téged nem hívnának a párod meglepetés szülinapi bulijára?
Bennem felmerült, hogy nem egy kocsma volt véletlen a helyszín? Az ilyenek haverok, közük nincs a családosdihoz, együtt isznak és nem akarták mondani szerintem, hogy ne vidd a gyereket, vagy hogy változzon a hely.. gondolom ittak kocsmában, ahol gyerek nem nagyon szokott lenni.
Én úgy csináltam volna, hogy megkérdezlek, mondom, hogy felnőtt program, de igazából a nőnek magától van annyi esze általában, hogy a gyerekre szervez bébiszittert, felköszönti az apját aztán 5 perc után hazaküldi a bébiszitterrel és ott maradnak a kocsmában feleségestül.. De ugye ki mondja ezt meg egy nőnek, aki nem ilyen típus, hogy magától kapcsol? A legtöbb berágna, hogy a gyereke nem szívesen látott a bulin, főleg, ha frissen szült.
Szerintem még ismeretlen terep nekik ez az egész.. de az beszédes, hogy a párodnak ez rendben volt, elválasztja a barátait és a családját.. ami végülis oké, elég, ha látásból ismered őket, nem kell, hogy a te barátaid is legyenek vagy hogy kedveljenek. Jó esetben ha nem bírod őket diszkréten mondhattad volna, hogy inkább passzív szerepet vállalsz és itthon folytatjátok máshogy a bulit, de ehhez meg kellett volna kérdezniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!