Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kialadnál ha téged nem hívnána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kialadnál ha téged nem hívnának a párod meglepetés szülinapi bulijára?

Figyelt kérdés
Páromnak a barátai szerveztek meglepetés bulit pár hete. Néhány haverjának a párja is ott volt, illetve egy családtag is. Semlegesen álltam a dologhoz, bár belül azért fájt hogy semmibe néznek engem. Mielőtt valaki belekötne miért nem szervezek én, van egy kislányunk, pont nem nagyon szoktunk bulizgatni és eddig se buliztunk szülinapokon, nem éreztem hiányát, megünnepeltük családiasan. Nem estem neki, nem vesztem vele össze hisz nyilván erről nem ő tehet, de azért fáj hogy neki ez fel sem tűnt hogy nem normális (legalábbis szerintem). Nektek mi a véleményetek erről?
2023. dec. 15. 21:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Jóban vagy a haverokkal? Ha kvázi idegen vagy nekik, akkor nem csoda, hogy nem hívtak.
2023. dec. 16. 00:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Bennem felmerült, hogy nem egy kocsma volt véletlen a helyszín? Az ilyenek haverok, közük nincs a családosdihoz, együtt isznak és nem akarták mondani szerintem, hogy ne vidd a gyereket, vagy hogy változzon a hely.. gondolom ittak kocsmában, ahol gyerek nem nagyon szokott lenni.

Én úgy csináltam volna, hogy megkérdezlek, mondom, hogy felnőtt program, de igazából a nőnek magától van annyi esze általában, hogy a gyerekre szervez bébiszittert, felköszönti az apját aztán 5 perc után hazaküldi a bébiszitterrel és ott maradnak a kocsmában feleségestül.. De ugye ki mondja ezt meg egy nőnek, aki nem ilyen típus, hogy magától kapcsol? A legtöbb berágna, hogy a gyereke nem szívesen látott a bulin, főleg, ha frissen szült.

Szerintem még ismeretlen terep nekik ez az egész.. de az beszédes, hogy a párodnak ez rendben volt, elválasztja a barátait és a családját.. ami végülis oké, elég, ha látásból ismered őket, nem kell, hogy a te barátaid is legyenek vagy hogy kedveljenek. Jó esetben ha nem bírod őket diszkréten mondhattad volna, hogy inkább passzív szerepet vállalsz és itthon folytatjátok máshogy a bulit, de ehhez meg kellett volna kérdezniük.

2023. dec. 16. 06:21
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A barátai természetesen ismernek, mint mondtam rokon is volt ott. Nem vagyok ünneprontó tipus se szerintem, moziba is mentünk már vagy ide-oda mióta szülők vagyunk, tudják szerintem hogy meg tudtam volna jelenni gyerek nélkül és nem csak hangulatrontó lettem volna. Mindenesetre nagyon rosszul esett nekem ez az egesz, fogok vele beszelni errol hogy o mit szolna a helyembe vagy mi a velemenye az egeszrol mert aggaszt hogy szerintem kb fel se tunt neki hogy ez nem okes
2023. dec. 16. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!