Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan is tudnék közelebb kerülni hozzá?
A korábbi munkahelyemen ismertem meg a férfit. 15 évvel idősebb nálam, a főnököm volt. Ő munkahelyet váltott, majd 2 évvel azután hogy Ő váltott, segítséget kértem tőle, hogy abban a cegcsoportban ahol dolgozik, lenne e lehetőség nekem is.
Lett a segítségével állásom, így heti kommunikáció van közöttünk munkáról, mivel két külön cégben dolgozunk, de egy a tulajdonosi kör.
Kb fél éve elvalt, nekem pedig évek óta nem múlt el a szimpátia felé. Hogyan tudnék közeledni?
Volt valaki hasonló helyzetben?
Kérdés először is,hogy ő szokott-e keresni téged magától?
Esetleg munkaidőn kívül,magánügyben szoktatok-e beszélgetni,vagy tényleg szigorúan csak munkáról esik szó köztetek?Aztán,hogy kaptál-e már tőle bókot,flörtöt,akár egy kávémeghívást?...
Akkor ez így bonyolult.Neked kéne gyakorlatilag nyomulnod,az meg szerintem abszolút nem nőies.
Egyébként lehet,hogy ő nem is sejti,hogy bejön neked.Talán szimplán csak kolléganőnek tekint,jaaj de aranyos vagy és társai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!