Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt aki úgy érezte, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt aki úgy érezte, hogy párja nem örül a sikereinek? Esetleg azt, hogy rivalizálni próbál, méricskélni ki jobb ki kevesebb valamiben?

Figyelt kérdés
2023. dec. 15. 09:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
10! Mindenkinek másak az igényei.
2023. dec. 15. 13:31
 12/15 anonim ***** válasza:
43%
#11. Es neked azaz igenyed hogyha te valamiben sikert ersz el akkor o ne dicserjen meg hanem beszoljon valamit?
2023. dec. 15. 13:55
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

Volt ilyen kapcsolatom, nem volt jó.

Én 23 voltam, a pasi 31 (ma már bele sem mennék ilyenbe). Semmihez nem volt akaratereje vagy kitartása, úgyhogy nem is ért el semmit. Én akkoriban az egyetemről frissen kikerülve tök lelkesen vetettem bele magam a munkába, szereztem egy nagyon jó állást és kidolgoztam a belemet is, hogy megalapozzam a karrieremet. Neki ez kb a második hónaptól egyre jobban szúrta a szemét, majd mikor rájött, hogy kb ugyanannyit keresünk, átment sértett, agresszív baromba. Mintha az én hibám lenne, hogy sehol nem tűrték meg sokáig és pár havonta kezdhette a nulláról az egészet - már amikor egyáltalán dolgozgatott valamit és nem az apja pénzéből élt. Mindenesetre megkaptam, hogy ezzel én kiherélem és biztosan csak a fenekemért vettek fel (minden felettesem 50+os nő volt, de ok), és ha kicsit is tisztelem őt, azonnal felmondok. Értelemszerűen neki mondtam fel 😂

2023. dec. 15. 14:11
 14/15 anonim ***** válasza:
94%
Fú, volt ilyen pasim. Mindenből képes volt vérre menő megmérettetést csinálni, az a típus volt, akivel egy kör Monopoly is garantálta a többnapos duzzogást.. mikor jobb gyakornoki munkát kaptam nála, egy hétig nem szólt hozzám 😂 Nem is tudom, miért szórakoztattam vagy 5 hónapig, ma már az első hisztinél kikísérném.
2023. dec. 15. 14:14
 15/15 anonim ***** válasza:
12! Legalább változatos volna!
2023. dec. 15. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!