Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt aki úgy érezte, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt aki úgy érezte, hogy párja nem örül a sikereinek? Esetleg azt, hogy rivalizálni próbál, méricskélni ki jobb ki kevesebb valamiben?

Figyelt kérdés
2023. dec. 15. 09:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

Haha, igen...

Amikor elmeséltem, hogy megemelték a fizetésemet, 5 másodperc után ott tartottunk, hogy ő is többet érdemelne, de a csúnyagonosz munkahely így meg úgy.

Nem bírta elviselni, hogy egy nő sikeresebb, és többet keres, mint ő.

2023. dec. 15. 09:39
 2/15 anonim ***** válasza:
87%

Nekem volt, halistennek ez az ember csk 2 honapot vett el az eletembol, es javaslom, hogyha a parod ilyen koszonj el.tole, mert csk rosszabb lesz! Jonnek majd a piszkalodasok, rosszindulatu megjegyzesek stb..

A leebdo ferjem erdekes orul minden sikeremnek es egyaltalan nen irigy.

2023. dec. 15. 09:41
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Volt ilyen, de kapcsolatig nem jutottam el vele, hamar felismertem, hogy ő nem társnak, hanem egy elnyomandó riválisnak gondol. Értelemszerűen innentől már nem volt folytatás.
2023. dec. 15. 09:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Örülni örült, de valahogy mégis frusztrálta. Talán túl nagy benne a versenyszellem, és ha én bármiben is előreléptem picit az élet bármely területén, akkor hirtelen elkezdett rivarizálni.
2023. dec. 15. 09:45
 5/15 anonim ***** válasza:
20%
Ha úgy érzed, "rivalizálnak" veled, lehet, vissza kéne venni az arcméretből, és 5 fokkal szerényebben előadnod magad...
2023. dec. 15. 09:50
 6/15 anonim ***** válasza:
96%

Volt. Kb az összes eredményem másnak volt köszönhető az ő szemében. "Jóhogy átmentél a forgalmin, megkaptad a legjobb vizsgabiztost". "Biztosan csak azért vettek fel, mert a főnök meg akar dugni." "Szerencséd volt a nyelvvizsgán, biztosan könnyű feladatsor volt."

A kedvencem az volt, hogy csak azért vagyok évfolyamelső, mert

a) a többiek túl hülyék.

b) a véremben van, hogy értek ehhez a szakmához, egyszerűen tehetségesnek születtem.

Igen, létezik ilyen ember. Nem, már nem a párom.

2023. dec. 15. 10:46
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt szerencsém ilyen emberhez, nem lett belőle kapcsolat, mert már ismerkedéskor előjött ez a remek tulajdonsága. Nekem nem kell a rivalizálás meg a dráma egy kapcsolatban, soha nem fogok összejönni kisebbségi komplexusos emberrel, nettó önsorsrontás lenne.
2023. dec. 15. 11:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A csavo akivel osszejartam, jobb autot vettem mint az ove es mikor ezt meglatta tobbet nem is keresett 🤣
2023. dec. 15. 11:34
 9/15 anonim ***** válasza:
11%
Bár találnék olyat, aki rivalizálna velem! Ehelyett mind nyomja a lelkizős dumát, mint itt az eddigiek. Egy párkapcsolatban él elvárnám, hogy ne tutujgasduk, hanem tapossuk egymást jobb eredményeként.
2023. dec. 15. 11:47
 10/15 A kérdező kommentje:
9-es Szerintem egy párkapcsolatba nem fér bele a rivalizálás semmilyen szinten, az ösztönzés, motiváció teljesen más, támogató is lehet ha nem egyoldalú erőlködés. Vannak ilyen barátságok is, de azok nem tudják milyen az igazi, mert nem volt benne részük. A párunkat és a barátainkat mi választjuk szerencsére, akkor legyen már annyi esze valakinek ,hogy nem terrorizálja feleslegesen. Persze egy pszicho nem fogja megérteni, van akinek lételeme a harc a küzdés, azok szoktak még a szabadságuk alatt is másokkal veszekedni a napozóágyon.
2023. dec. 15. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!