Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy mióta elértem terhességem utolsó hónapjába és meg is lett egy hónapja a kislányunk a párommal ő egyedül dolgozik egész addig velem dolgozott

Tudni kell hogy csak nőkkel van egy asztalnál

Mellettem nagy igényt nem fordított a készülődésre a hajára az öltözködésére stb

Mióta itt dolgozik velem sokszor egyre bunkobb, nézi hogy milyen ruhát vegyen fel haját megcsinálja megborotvalkozik stb

Oké hogy alap de ezt mellettem amikor együtt dolgoztunk nem nagyon foglalkozott vele .

Még maga a fogmosasra sem koncentrált...

Most aztán igen meg rágó stb amit tőlem soha nem fogadott el ..

Elég furcsa nekem ez a helyzet..és elgondolkodtató

Szerintetek?

2023. dec. 15. 08:04
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Jól van az neked ha szültél neki úgy, hogy nem is ismered.
2023. dec. 15. 08:48
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Egy olyan emberrel vagy együtt aki még az alapvető higiéniára sem figyel? Fúj
2023. dec. 15. 08:51
 3/3 anonim ***** válasza:

"velem sokszor egyre bunkobb" - ez itt a baj. Ezt ne hagyd.

Teljesen fölösleges aggódni. Mondd, hogy milyen jól néz ki, és te is legyél a lehető legjobb formádban.

2023. dec. 15. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!