Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdjek aggódni ? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdjek aggódni ? Ti mit tennének e helyemben ?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap lebukott a párom hogy irkál egy lánnyal de kitörölte azt mondta csak haverok és azért törölte hogy ne legyek féltékeny. Eltelt egy kis idő és megint észre vettem hogy irkál neki és ugyan úgy törölte a beszélgetést.
2023. aug. 2. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Kezdhetsz aggódni.
2023. aug. 2. 13:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell aggódni egyáltalán, ki kell dobni! 🤷‍♀️
2023. aug. 2. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Ha megmutatja miket beszélnek amikor éppen rajtakapod és semmi gyanús akkor nem gáz.
2023. aug. 2. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Fűzi a másik csajt, meg akarja dugni.

Gondolom erre magadtól nem jöttél rá és egyszerűbb volt ide kiírni ezt a kérdést mint kidobni a picsàba.

2023. aug. 2. 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Mutassa meg,hogy miről beszélgetnek.

Ha nem hajlandó rá, akkor ne legyen semmi kétséged...

2023. aug. 2. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is kezdhetsz aggódni.
2023. aug. 2. 13:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem aggódni kell, hanem cselekedni. Ha titkolózik, törölgeti az üzeneteket, akkor nem alkalmas egy felnőtt kapcsolatra, aminek a bizalmon és a tiszta kommunikáción kellene alapulnia.
2023. aug. 2. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hiába mutatná meg, hogy miről beszélgetnek azokat a részeket amelyekben szédíti a másik személyt ki lennének törölve.

Ha tényleg attól tartana, hogy te féltékeny vagy indok nélkül hidd el, hogy nem is írkálna mással!

Ő kikacsintgat, hűtlen hozzád érzelmi (szexuális módon, hiszen tetszik neki nagyon, meg akarná dugni, ami aktuális lesz, HA MÁR NEM AZ!) szinten.

Szakítani illene vele, ezüst tálcán átadni a harmadik személynek, hagyj szenvedjen mellette ő helyetted, nem aggódni kell!

2023. aug. 2. 14:58
 9/9 anonim ***** válasza:
8%
Én szoktam beszélni egy fiú barátommal, mindig kitorli mert a csaj kattant. 10 éve barátok vagyunk, de mindig megy a balje ha más lánnyal beszél. Nekem is komoly kapcsolatom van.
2023. aug. 2. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!