Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha kilátástalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha kilátástalan az életem?

Figyelt kérdés

Van párom, de még se érek vele semmit. A barátommal 60 km-re lakunk egymástól, de még sem akar velem összeköltözni. Inkább nekem kellene innen elköltöznöm, ahol lakom, mert itt sok lehetőségem nincs munkahelyre. Már 3 éve, hogy nincs munkám. Most is nem olyan rég, beadtam egy helyre az önéletrajzom, voltam interjún, nem vettek fel, csalódott vagyok.

De szerintem ő meg azért nem akar velem összeköltözni, mert nincs munkám, és semmit sem érek. Sokszor mondja, hogy mennyire lusta vagyok, és most biztos itt is szidni fognak válaszokban.

2023. dec. 13. 10:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Munkát kéne keresni és nemcsak iskolavégzettség szerint.
2023. dec. 13. 10:46
 2/16 anonim ***** válasza:
16%

Az isten szerelmére, nő vagy. Hogy lehetsz még együtt egy ilyen férfival, amikor több tízezer közül válogathatsz neten, akik között sok jóképű, gazdag, kidolgozott testű is van?

A saját életedet baszod el, de ez a te gondolod. Aki egy élelmiszerrel teli éléskamrában is éhenhal, azt nem tudom sajnálni.

2023. dec. 13. 10:46
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb városokban valóban nehezebb állást találni.

De te 3 éve nem dolgozol...szerencsés vagy gondolom szülők eltarthatnak...nem az utcán vagy nyilván...

Amúgy igen valahol igaza van, nem úgy szeretnék én sem összeköltözni valakivel, hogy nincs állása.

Viszont azt lehetne, hogy ott ahol ő él nagyobb város, ott kezdene ő is és te is állást keresni neked.

És 60 km igen..de ha lesz ott állás akkor muszáj lesz oda elutaznod interjúra stb, egészen addig míg fel nem vezsnek.

És szerintem utána már egyből költözhetnél is.

Ha a másik valóban veled szeretne majd élni akkor segítenie kellene ebben.

De számomra a legnegatívabb ebben az egészben az,m hogy 3 éve megteheted, hogy semmit nem dolgozol, az akinek muszáj h pénzt keressen az elmegy egy rosszabb munkahelyre amíg nem talál mást.

2023. dec. 13. 11:02
 4/16 anonim ***** válasza:
ja igen...vagy ha most a szülők támogatnak mert nyilván valaki eltart , az támogasson mindaddig míg nem találsz ott másik állást...és ha azt mondod neki h te havonta mondjuk 50-el fixen be tudsz szállni az mindjárt jobban hangzik mintha ő tartana el...
2023. dec. 13. 11:04
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
A barátodnak tök igaza van. 3 év alatt csak az nem talál munkát, aki nem is akar. Lehetne új képesítést is szerezni, lehet online nyelvet tanulni ingyen, el lehet menni olyan melóra, ahol biztosítanak szállást, nem csak fetrengeni és mások nyakán élősködni. Miért akarna bárki is összeköltözni egy lusta, céltalan, életképtelen emberrel, hogy eltartsa? Kapd már össze magad.
2023. dec. 13. 11:12
 6/16 anonim ***** válasza:
58%
3 ev alatt mas diplomat szerez.
2023. dec. 13. 11:15
 7/16 A kérdező kommentje:
De a barátom még abba sincs benne, hogy ott keressek munkát, ahol ő dolgozik, abban a városban. Azt szeretné, ha ott lenne munkám ahol élek, de akkor meg hogy tudnánk összeköltözni?
2023. dec. 13. 11:21
 8/16 A kérdező kommentje:
Meg én nem szálláshelyen akarok élni, hanem a barátommal együtt.
2023. dec. 13. 11:22
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy szálláshelyen kellene élned, hanem amíg összeraksz egy albérletre valót. Senki sem fog összeköltözni egy lusta, sem tanulni, sem dolgozni nem akaró másokat szipolyozó emberrel.
2023. dec. 13. 11:30
 10/16 A kérdező kommentje:
Kit szipolyozok? Egyáltalán nem húzom le a barátomat anyagilag sem, és attól, hogy nincs munkám, még gyűjtött pénzem igen.
2023. dec. 13. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!