Mit csináljak ha semmit sem értem el az életemben? Kilátástalan az életem teljesen.
Menj el egy hajléktalan szállóra és kérd meg, hogy hadd dolgozz ott egy napot jótékonykodásból.
Lehet tanulsz belőle valamit, ami miatt sikerül továbblendülnöd.
Ha tovább akarsz tanulni, milyen irányba indulnál el?
Mi tart vissza? Hány éves vagy?
Továbbá egy fontos cikk, ami szintén segíteni fog: [link]
4-es mi ez a hajléktalan szálló szöveg??
Kérdező, nem szégyen, mindig van tovább, ne csügedj, ne hallgass a hülyékre,:))) Ki lehet kecmeregni ebből, fel a fejjel előre a legjobb barátnőm, ott hagyta a sulit 10.-ben
felnőtt fejjjel csinálta meg , soha nem késő
"4-es mi ez a hajléktalan szálló szöveg??"
Ez a szöveg annyit jelent, hogy ha megtanulod értékelni az életedet, akkor nem akarsz kilátástalanságba zuhanni és feladni, hanem rájössz, hogy küzdeni megéri és érdemes. Továbbá, aki segít másokon, azaz jótékonykodik, abban olyan boldogságormon szabadul fel, ami szintén növeli az önbizalmát és segít erőt nyernie a nehezebb feladatokhoz.
Lehet, hogy neked ezek nem tetszenek - megértem. Kérdőre vonsz - megértem. Ítélkezel, mielőtt informálódnál - megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!