Segítség! Egész életemben úgy gondoltam, hogy mezőgazdasági irányba kell továbbtanulnom, viszont most, hogy ott vagyok, már kételkedem. Tanács, aki hasonlóan járt, bármilyen szakkal?
Figyelt kérdés
Most itt állok,hogy nem szeretném folytatni,sok tényező miatt(diákhitel,távolság,stb).Viszont nem tudom megállnám-e a helyemet egy teljesen másik irányba.Mindenki mást mond és már teljesen belezavarodtam a tanácsokba,a kötelességekbe,hogy mit kéne csinálnom.Még vissza is mehetek,de nem tudom,megéri-e végigszenvedni 3évet,hogy aztán ne szeressen,amit csinálok. Vagyis szeretni,szeretném,mert imádom az állatokat,növényeket,természetet,de úgy érzem nem lennék képes csinálni napi szinten.Meg nem is tudom hová mehetnék vele.Félek otthagyni az egyetemet,főleg ilyen hamar,de nem akarok időt és mindemellett rengeteg pénzt áldozni rá,ha már most azon gondolkodom,hogy mennyivel megkönnyebbülnék,ha befejezném.Valaki volt már hasonló cipőben? Bármilyen vélemény érdekel... Nem azt mondom,hogy bárki döntsön helyettem,mielőtt félreértené valaki.Csak jól esne pár TELJESEN szubjektív vélemény!Köszi aki elolvasta és ír!!!2014. szept. 24. 13:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!