Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszamehetnél az időben a 18 éves énedhez, milyen társkeresési és ismerkedési tanácsokat adnál neki, vagy mire figyelmeztetnéd őt az azóta eltelt tapasztalataid alapján?
Skinhead voltam bakancsban, konkrétan taszítottam a nőket.
Mikor levágtam 16 évesen, megsúgták, hogy volt egy évfolyamtársam, akinek bejöttem. Mármint akkor, mikor volt hajam! De ugye ezt sose mondta. Na, akkor bepróbálkoztam nála. De már nem tetszettem neki, mert nem volt hajam. És ebből nem az következett, hogy visszanövesztem, hanem nem érdekelt. Évek teltek el így, és tényleg ezen múlt.
Aztán azóta lett hajam és nem lett jobb a helyzet, persze rosszabb sem, ne részletezzük, 9 nőt csak megdugtam azóta, de nem lett normális életem.
Szóval amit tudok ajánlani, hogy legyen normális életed! CSak a lázadó korszakban ezt nehéz eljuttatni agyilag.
A nő nem feltétlen azért mondja el eg yproblémáját, hogy megold. Ha meghallgatod és látja, hogy érted, az gyakran többet ér.
No, nem mintha akkor ne lettem volna már 1 éve azzal akivel most is, szóval igazából ígyis-úgyis ugyanaz az eredmény, csak pár macerát elkerülhettem volna:D
F30
Nem fuss olyan lányok után akik le sem sz@rnak.
A vonzódás nem választás kérdése.
Fogyj le, élj egészségesen és hozd ki a külsődből a legjobbat amit tudsz.
Ismerkedj, beszélgess minél több emberrel.
39/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!