Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek 18 éves koruk után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek 18 éves koruk után lett párja, azok mennyit vártak a szüzességük elvesztésével? Kort és nemet írjatok.

Figyelt kérdés
2023. máj. 21. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Még mindig várok vele. 33f
2023. máj. 21. 11:22
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Én még pont a 18.születésnapom előtt pár héttel vesztettem el (nő vagyok). Őszintén? Pár hét ismerettség után. Kívántam, vágytam rá, így megtörtént. Pár éves kapcsolat lett belőle. Itt csak az számít, hogy te készen állsz-e, és hogy jó partered legyen. Azóta is úgy gondolom, hogy nem attól lesz valami komoly, hogy meddig húzzuk a szexet.
2023. máj. 21. 11:31
 3/10 anonim ***** válasza:
33%

Semennyit nem vártam vele. Alapból nem azért jöttem össze a párommal, hogy legyen kivel dugni, meg hogy gyorsan "elveszítsem a szüzességemet".

Amúgy kb 1-1,5 év után volt szex. Az az 1 év se várakozással telt, hanem rengeteg közös programmal, beszélgetéssel, egymás megismerésével. Annyira, hogy tavaly volt az esküvőnk, idén meg gyarapodik a család.

2023. máj. 21. 11:32
 4/10 anonim ***** válasza:
40%
Nálam is hasonlóan volt, mint a 3-asnál. Nálunk is másfél év után volt szex, de az előtte lévő idő is jól telt, mi 4 évig voltunk együtt.
2023. máj. 21. 11:38
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

20 éves voltam, barátnőm 16. Kb 1 hónapot "vártunk", de nem a legjobb szó a várás, hanem úgy alakult, akkor éreztük jónak. Az 1 hónap előtt meg már féléve ismertük egymást, szóval a kézfogástól kezdve eltelt bő félév mire először együtt voltunk.

Amúgy mindketten szüzek voltunk. Mondjuk erre ő csak utólag jött rá, amikor szóba jött... előtte valahogy mindig kikerültem a témát, mert kínosnak éreztem.

Együtt voltunk 4 évig. Jó volt, tanulságos, sokat tanultam belőle. Most 28 vagyok.

2023. máj. 21. 11:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

20 éves voltam, a párom 21.

Mikor randizni kezdtük úgy-ahogy ismertem pár hónapja. Első randitól számítva kb 1-1.5 hónappal feküdtünk le és a behatolásos szex után kb egy, héttel mondtuk ki, hogy mi egy pár vagyunk, azaz nem "vártunk"

Most is együttvagyunk, együtt is élünk.

Én akkor éreztem alkalmasnak, ekkor voltunk rá felkészülve minden téren.

22N

2023. máj. 21. 12:40
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
21 évesen lett párkapcsolatom, nő vagyok. Attól számítva hogy eldöntöttük, kapcsolatba kezdtünk kb egy hónapot vártunk a tényleges szexszel, de már petting volt előtte is. A kapcsolat kezdete előtt már fél évvel ismertük egymást, de akkor még semmi nem volt közöttünk. Azt gondolom ezért ss ment ilyen gyorsan a dolog, mert nem voltunk idegenek egymás számára. Nem bántam meg, nagyon jó volt így. Ő tapasztalt volt, épp ezért sokat beszélgettünk erről, mentálisan is fel tudtam készülni a dologra.
2023. máj. 21. 12:41
 8/10 anonim ***** válasza:
78%

20 éves voltam, kb. 2 hónap után.

29N

2023. máj. 21. 13:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
22 voltam, az exem 29. Egy hónapot. Ő magával törődött, ergo nekem fájt, szóval ennyi erővel egy buliban is elveszthettem volna azzal a sráccal, aki pikkpakk elcsábított. 21 éves koromban.
2023. máj. 21. 18:38
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Unokahúgomnak 18 évesen lett párja, de 16 éves korára már nem volt szűz.

A gimi menő csávójához járt dugni. Mindent is megcsinált amit a srác akart (a srácnak volt barátnője, az unokahúgom tudott is róla)

Aztán a férjét is csalta a falu bikájával.

Hát igen, minden családban kell lennie egy k-nak.

2023. máj. 22. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!