Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért van eléggé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van eléggé elítélve ha valaki 16 (de inkább 18) éves kora alatt elveszti a szüzességét? Milyen érveket tudtok felhozni, ami kifejezetten a korra való tekintettel utasítja ezt el?

Figyelt kérdés

2020. okt. 20. 18:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Mert ilyen világban élünk. Az én véleményem az, hogy akkor veszítse el, amikor elég érettnek érzi magát. Ez lehet 14 vagy akár 20 éves korában is.
2020. okt. 20. 18:33
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
14 évesen egyetlen takony sem érett erre. Maradjunk annyiban.
2020. okt. 20. 18:44
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
Szerinted. Párom 14 évesen vesztette el, de nem velem. Én 19 voltam akkor, és azóta is együtt vagyunk, immár 28 éve.
2020. okt. 20. 18:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a dolog kétoldalú. Valaki ezt ítéli el, valaki meg azt, ha még 16 évesen szűz vagy. Ezért nem kell senkinek megfelelni. Úgyis lesz valaki, aki a másik oldalon áll, és azért hápog majd
2020. okt. 20. 18:57
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem vettem ezt észre :D sokkal több olyan kérdés van, hogy 17 évesen még szűz vagyok, nagyon ciki? 16-17 évesen már nagyon sokan szexelnek, mondhatni átlagos dolog. Én 14 éves "takony" voltam amikor megtörtént az első, van olyan barátnőm aki meg 23... Egyikőnk sem bánta meg a döntését, mindketten boldog párkapcsolatban élünk... Mindenkinek szíve joga ezt eldönteni, és nagyon sokan döntenek úgy, hogy még 18 éves koruk előtt el elvesztik a szüzességüket. Ebben nincs semmi kirívó, nem hallottam még, hogy bárki is elítélné ezt. Inkább az olyat szokták, aki még általános iskolás korában kezdi. Sajnos ilyet is ismertem, 14 éves korára édesanya lett :/
2020. okt. 20. 20:34
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Régen nem azért szültek 14 évesen a lányok vagy akár már ennél fiatalabb korban, mert hogy az milyen jó meg minden, hanem azért, mert muszáj volt nekik, de sem agyilag, sem biológiailag nem álltak rá készen(nem, attól még, hogy menstruál, még bőven fejlődő szervezet...) és ez később ki is mutatkozott ilyen-olyan formában. Lelki beteg lett, a saját gyerekét bántalmazta, stb... Hogy ez most hogy jött ide? Nos, tulajdonképpen nekem semmi bajom azzal, hogy valaki már akár 11 évesen játsza a nagykislányt, a tinikor velejárója, de az, hogy a legtöbb 11-16 éves olyan eszetlenül csinálja, miközben elvileg már "felnőtt", az már gáz. Talán ha majd végre ezek a nagykislányok meg nagykisfiúk megtanulnak felnőtt emberként viselkedni gyakorlatban is(nem fognak) és nem csak elméletben, akkor talán majd más lesz az emberek véleménye a gyerekek szexuális életéről(igen, gyerek, hiába van már 16 meg 18, a kor csak egy szám és nem a szextől lesz felnőtt...).
2020. okt. 20. 22:20
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

17-18 évesen szerintem egyáltalán nem gond. Még azt mondom a 16 is okés.

Egy 14 éves gyerek viszont nagyon felnőtt akar lenni, úgy akar viselkedni, mindenki azt mondja ilyen idősen, hogy "érettebb vagyok a koromnál", de ez sosem igaz. Könnyebb megvezetni őket, "csak berakom egy kicsit, nem lesz gond", aztán tele van a gyakori is azzal, hogy "a combomhoz ért a pénisze, lehetek terhes?" meg "megfogta a péniszét és kézmosás nélkül megujjazott, lehetek terhes?".

2020. okt. 22. 08:13
 8/11 anonim válasza:
69%

Én 14 évesen veszítettem el és egyáltalán nem bántam meg. 😉

20/L

2020. okt. 22. 18:13
 9/11 anonim válasza:
92%

Én 15 évesen vesztettem el, utána majdnem 3 évig a barátom volt a srác. Egyáltalán nem bántam meg, meg kell válogatni, hogy ki az aki megérdemli.

18/L

2020. okt. 25. 23:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, hogy mikor történik meg, úgyis szarral fognak dobálni. Ha 18 alatt, akkor túl fiatal vagy, ha később, akkor meg selejt, mert nem sikerült előbb.
2020. nov. 29. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!