Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas, esetleg hosszú ideje párkapcsolatban élő nők hol keresnek szeretőt?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy igényes, sportos, 30as férfiként hol ismerkedhetnék korombeli esetleg kicsit idősebb csinos, szintén házas hölgyekkel. Nyilván nőknél is előfordul ugyanúgy mint a férfiaknál, hogy elhanyagoltnak érzik magukat bármilyen tőlük független okból viszont a válás nem opció így marad a szerető. Hölgyek akik hasonló cipőben járnak, ti hol találtatok szerető?2023. dec. 11. 23:33
11/13 anonim válasza:
Vannak szerinted házas nők akik felregisztálnak valamelyik társkeresőre vadászni faszikat? Nem hallottam még ilyenről, de azonnal írd ki ha lesz infód erről! 😉
12/13 anonim válasza:
Ha a párod beleegyezését, esetleg ő is keres magának szeretőt, akkor persze csináljátok ha azt gondoljátok ez így működni fog rendesen és senki sem sérül közben. Minden egyéb esetben, főleg ha nem tud róla akkor egy alja személyiségre utal. Nem érdekel milyen okaid vannak rá, ha titokban csinálod, nincs gerinc.
13/13 anonim válasza:
12-nek igaza van. Ja 11-es vagyok és ironizáltam a kiírt válaszommal. Tök hülyeség a kérdés is ami fellett téve. Csupán csak azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!