Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna, ha sánta volna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha sánta volna a pasi ? 23/N

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfivel, eleinte nem tudtam, hogy sánta ugyanis ülő munkát végez és a pult takarta. Elkezdtünk csetelni, majd bementem hozzá az irodába beszélgetni. Tök jót beszélgettünk és a végén felàllt és láttam sétálni 😒 régen volt valami balesete és ez vissza maradt neki. (Nyomoztam utána és láttam, hogy bottal jár) . Egyébként arcra jóképű, kedves is, kellemes vele beszélgetni, viszont ez kicsit zavar. A másik baj pedig, hogy ő 42 éves, én pedig 23.

Mit gondoltok a szituációról?

2023. dec. 9. 23:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy rehabilitálható, csak nem is gondolja, vagy nem meri elhinni.
2023. dec. 10. 00:21
 12/28 anonim ***** válasza:
11%
"bementem hozzá az irodába beszélgetni. Tök jót beszélgettünk és a végén felàllt" - Ülve fogadott? Nem állt fel, amikor érkeztél?
2023. dec. 10. 00:22
 13/28 anonim ***** válasza:
73%
12, te dolgoztál már irodában?
2023. dec. 10. 00:28
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha botja van, és még fel is áll, nagy gond nem lehet.
2023. dec. 10. 03:23
 15/28 anonim ***** válasza:
6%

En is santa vagyok, elbaszott a vonat Tarnokon....

39F incel

2023. dec. 10. 06:28
 16/28 anonim ***** válasza:
60%
Téged ez zavar. Innentől kezdve nincs kérdés. A másik meg a kora, nem hozzád való, és láthatóan téged ez is zavar. Van valami kényszer, hogy munkahelyen akarsz bepasizni? Szerintem 23 évesként ezermillió lehetőséged lenne hozzád illő, neked tetsző embert találnod...
2023. dec. 10. 06:46
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hadd meséljek!

40 évesen összejöttem egy 25 éves nővel. Igaz, régebbről már ismertük egymást, bár személyesen előtte még nem találkoztunk, amolyan netes barátság volt köztünk, ami az utóbbi időkben erős vonzalommá alakult. Így aztán találkoztunk, és végül össze is jöttünk. Ő erősen sántított. Én illetlenségnek gondoltam rákérdezni, úgy voltam vele, hogy idővel úgyis el fogja mondani, szóval azt sem tudtam, hogy ez állandó, vagy ideiglenes dolog. De belegondoltam, hogy ha állandó lenne, akkor zavarna? És arra jutottam, hogy nem. Végül kiderült, hogy csak ideiglenes a dolog, előtte héten sérült meg munka közben, és még kb. egy hónap, mire teljesen felépül. De ha maradandó lett volna, az sem lett volna akadály. Ettől még ugyanúgy szeretném, és igazából semmiben nem akadályozna.

2023. dec. 10. 09:10
 18/28 anonim ***** válasza:
13 - beszélgetni ment a kérdező, nem hivatalos ügyben. (Lehet, hogy ezt a férfi nem tudta?)
2023. dec. 10. 10:32
 19/28 A kérdező kommentje:
Ő hívott be beszélgetni az irodájába (vállalkozó a férfi), ült az íróasztalnál, mikor mentem hozzá. Jól el voltunk, majd mikor kísért ki a végén, akkor állt fel és vettem észre a dolgot.
2023. dec. 10. 14:33
 20/28 anonim ***** válasza:
Keresett azóta?
2023. dec. 10. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!