Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Harmincas-negyvenes pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmincas-negyvenes pasik, mit tennétek, ha egy gimnazista lány egyfolytában félreérthetetlen jeleket adna?

Figyelt kérdés
Ha több busz is megy, mindig arra száll fel, amelyikre te, leszálláskor megvár, hogy elköszönhessen, stb.
2023. dec. 6. 10:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
10# így van, elég gáz ebbe bármilyen jeladást belevizionálni.
2023. dec. 6. 13:36
 12/22 anonim ***** válasza:
75%

Semmit! Visszaköszönnék neki, és ennyi. Én lassan 36 éves leszek, és eddig meg sem fordult a fejemben ilyesmi. El sem tudtam volna képzelni magamat gimnazista lánnyal. Aztán pár hónappal ezelőtt belementem egy ilyen dologba. Ő talált meg engem pont itt az oldalon, tehát nem én kezdeményeztem. Már nem sok hiányzott neki, hogy betöltse a 18-at. Először nem is akartam találkozni vele, de aztán kiderült, hogy egy településen élünk, így végül belementem. Soha többet!

Életem legrosszabb élménye volt, ami nőhöz köthető. Pedig volt már egy pár rossz élményem eddig is.

De legalább most már tudom, hogy eddig jól gondolkoztam, és gyorsan elfelejtem ezt a kis kilengésemet.

2023. dec. 6. 14:25
 13/22 anonim ***** válasza:
53%
Óvakodj a szüleitől.
2023. dec. 6. 14:41
 14/22 anonim ***** válasza:
76%

32F vagyok

Az a 30-40 éves aki diákokra gerjed,az betegember.

Pár hete busszoztam,leült mellém 2 diáklány,30 percen keresztül megállás nélkül egy levegővétellel a semmiről harsányan csacsogtak egymással.

Azt hittem,hogy megfogok bolondulni.

Kinek kell ez? Normális felnőtt embernek biztos,hogy nem.

De,hogy válaszolják a kérdésedre.

Udvariasan,de határozottan, félreérthetetlenül, ellentmondást nemtűrően visszautasítanám, mindenféle közeledési próbálkozásait.

2023. dec. 6. 15:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Óvatos lennék nagyon, és próbálnám nem összetörni a szívét.

Nagyon más generáció, teljesen másban nőttek fel, hozzáállás, megélt dolgok, szocializáció, trendek, napestig sorolhatnám.

Ráadásul ha gimnazista akkor még rosszabb a helyzet, mert testileg lelkileg se feltétlen érett. A felelősség kérdéséről már nem is beszélve.

2023. dec. 6. 16:03
 16/22 anonim ***** válasza:
17%

"Az a 30-40 éves aki diákokra gerjed,az betegember. Pár hete busszoztam,leült mellém 2 diáklány,30 percen keresztül megállás nélkül egy levegővétellel a semmiről harsányan csacsogtak egymással."

Azért a seggükre rápillantottál, mikor felálltak mellőled.

2023. dec. 6. 16:32
 17/22 anonim ***** válasza:
24%
Én nem láttam találkoztam még olyan heteró férfivel, aki külsőre ne tartott volna tetszetősnek egy jó alakú végzős gimnazistát (akik amúgy sokszor már majdnem 20 évesek). Az más tészta, hogy kábé semmi közös dolgod, örömöd-bánatod nincs vele.
2023. dec. 6. 16:34
 18/22 anonim ***** válasza:
81%
Az egóm 200%-ot pattana,de egy másodpercre sem tudnám komolyan venni.
2023. dec. 6. 16:57
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Tizenéves koromban 30-as, 40-es pasik gerjedtek rám. Máig nem értem, milyen ember az olyan, akinek egy 16 éves lány kell, miért nem a saját korosztályában keresgél. Értem én az egótokat, de társélményre, elköteleződésre, akár önmaga elfogadására nem alkalmas az a férfi, aki csitrikre gerjed. (és itt most nem a seggét megnézted-é uram a kérdés).
2023. dec. 6. 17:43
 20/22 anonim ***** válasza:
93%

Mivel a mai tizenéves lányok gyakorlatilag úgy öltözködnek, mint a fiúk (oversize kukászsákok), nehéz lenne őket nőnek néznem. Fogyatékosként tekintek erre a korosztályra, nagyon, nagyon kevés kivételtől eltekintve. És azokkal a kivételekkel is haverságot, barátságot tudok elképzelni, semmi többet. Még alkalmilag sem. Aki ilyenen agyal, az egyszerűen egy a saját életkorában, korosztályában és aktuális életbeli feladatában célt tévesztett lúzer.

Egy normális 30-as, 40-es férfinek egy tizenéves lány nem nő, és egy igazi nővel nem versenyezhet semmiben.

A tizenéves lányokhoz a tizenéves fiúk valók.

2023. dec. 6. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!