Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan nőbe zúgsz bele, akinek gyereke van, akkor rosszul esik őt a gyerekével látni?
..mert az felér egy elutasítással?
Vagy nem esik sehogy, kijózanító hatása van inkább, hogy ezt ne csináld?
Vagy nem változtat semmin?
Szerintem ne aggódj emiatt, abból indulok ki hogy rengeteg újrakezdő van a környezetemben, akik gyerekestül találtak új párt, lányommal azt számoltunk, hogy több az osztályban az ún. "mozaikcsalád", mint a hagyományos.
Biztos van akit eleinte zavar hogy van gyereked, de a szerelem ezt általában felülírja.
Mi van? Az esik rosszul ha a gyerek apjával latod, nem? Egyedülállónál miert zavar? Inkább a másikat szokta zavarni a gyerek, nem a szülőt hogy anya (vagy apa) létére érdeklődnek iránta.
És tényleg nagyon sokan vannak akik gyerekkel találnak új férjet/feleséget
Ellenkezőleg. Nagyon jól esik. Elvégre rám is bízza, megossza velem az élményt, a bizalmasa vagyok ennyire az ő szemében. Nem mellesleg megismeretem a gyermeket is, ami a másik hatalmas jól esés.
Az elutasítás ér fel elutasítással, és minden másikb elutasító érzés és tett.
Józanító, hogy amit teszek, jó.
Mindent megváltoztat a jó irányba.
Hűha nagy zavarban vagy, úgy összecsapnak a gondolatok a fejedben...
Mivel nem akarok gyereket, és tegyük fel sokan nem akarnak, vagy másnak a gyerekét nem akarják, és ezek...nem sunyi f**aszfej köcsögök akik udvarolnak míg meg nem dugnak és elhagynak, így nem kezdeményeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!