Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratsag extrakkal kapcsolatban miert akar birtokolni a ferfi?
Figyelt kérdés
Aztmondta ha mas is lenne nekem eldobna, mert ez nem 1 sima sexkapcsolat. Ha csak dugopajtik lennenk nem erdekelne.2023. dec. 2. 17:40
1/13 anonim válasza:
Mert egy fsz. Csak dugni akar, de kizárólagosan. Szerintem tedd helyre vagy dobd ki.
3/13 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle egyenesen!
Van neked másik kapcsolatod? Hány évesek vagytok?
4/13 anonim válasza:
Sima szexkapcsolatban is van kizárólagosság, átmenetileg, amíg az egyik fél meg nem találja az igazit. Nem mindenkinek van gusztusa hárembe tartozni.Az más, ha erre izgulnak vagy nem érdekli őket annyira, közös megegyezéssel lehet sok szexpartnert tartani. Többnyire szerintem a másik fajta szexkapcsolatot preferálják, ahol átmenetre kell a másik, amíg nincs jobb. Mondjuk vannak a dörzsöltek, akiknek megy a szex érzelmi ráhangolódás nélkül is, ők talán lazábbak ebben, azért a többség nem robot. Amúgy az a veszélyesebb, aki nem tud ráhangolódás nélkül szexelni, mert azt könnyen félre lehet érteni, pedig úgy fog dobbantani, ha szerelmes lesz másba, hogy el se köszön, mert hiszen megmondta, hogy csak szex.
5/13 anonim válasza:
Oh, mennyi bölcsesség és kifinomultság. Csak nem dörzsölt alfa vagy?
6/13 anonim válasza:
Ha engem kérdeztél nem, csak majdnem bekerültem egy dörzsölt alfa háremébe, aztán belekezdtem egy kezdő alfával szexkapcsolatba csak szex céljából, ami csak 1 alkalom lett, aztán felszedtem valakit, ahol hm...én akartam csak szexet.
Aztán itt meguntam, mert hol én voltam szerelmes, hol a pasi, de a kettő egyszerre soha.
7/13 anonim válasza:
Akkor most mi van? Te is kezdő alfa female vagy? Ki fog kielégíteni?
8/13 anonim válasza:
Senki.
Én már befejeztem.
A kérdezőnek válaszolva: minden férfi birtokolni akarja a nőt. Komoly és komolytalan kapcsolatban is. Mert ez nem a nőről szól, hanem ez ilyen férfiak közti rivalizálás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!