Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A blackpilled embereket miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A blackpilled embereket miért nézik incelnek?

Figyelt kérdés
Én jóképű vagyok, magas, fiatal arcú a koromhoz képest, vékony. Sikeres a nőknél. Blackpilled vagyok, vagyis most úgy mondva, hogy az itteniek is megértsék, szinte mindenben egyetértek az incelekkel, bár nyilván ez így nem pontos, csak nem akarok erről egy olyan hosszú bekezdést írni, amit senki nem olvas el. Viszont nem vagyok incel, mert van barátnőm is, vagy az utóbbi egy évben kb. egy tucat nővel voltam. Ezt nyilván főleg annak köszönhetem, hogy jóképűnek, nagyon magasnak születtem. Hiszen valójában ez számít szinte teljesen, ha őszinte vonzalomról beszélünk és ha megvan a külső tetszés, az emberek már csak utána beszélik be, hogy jó a másik személyisége és hasonlók. A nők őszintén vonzódnak hozzám, szerelmesek lesznek belém, nem várnak el tőlem anyagi dolgokat, az ismerkedést szinte nem tudom elrontani, hanem őszintén magamért tetszem nekik. Meg még ezer más módon profitálok ebből, mert a szép emberekkel mindenhol máshol is jobban bánnak az életben, de iszonyatos mértékben. Nyilván vannak tőlem jóképűbb férfiak is, de én is bőven elég jóképű vagyok. Ezeket nem menőzésből vagy egoizmusból mondom, hanem objektíven, mert ezt tapasztalom folyamatosan az életben és még utána is néztem rengeteg helyen, hogy megerősítést nyerjek. Ha csúnya lennék vagy alacsony, akkor azt is ugyanígy mondanám tényként kimondva, mert ezek körülmények, amikkel születtem és nem rajtam múltak. A kérdésem, hogy csak így online kép nélkül miért néznek incelnek ezek alapján? Mikor értik már meg az emberek, hogy az incelség és a blackpilledség az nem pontosan ugyanaz a metszet? A világ darabra legtöbb incele (csúnya férfiak) nem is ismeri az incel szót, miközben ő egy incel, ahogy ugyanígy vannak nem incel kinézetű blackpilled emberek is.

2023. dec. 2. 11:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39ferfi te szexi geomaxxer ikon vagy
2023. dec. 3. 03:46
 12/15 anonim ***** válasza:

9

“ Incelnek jellemzően azokat nevezik akik mindneki mást (legyen az férfi, nő, eszme, intézmény, jelenség, biológia, fizika, akármi) tesznek meg felelőssé a saját kudarcaikért úgy, hog yközben önmagukat teljes mértékben felmentik a felelősség alól.”

Jellemzően…te nevezed annak mert fogalmad sincs mit jelent a szó.

Az incel az, aki akarata ellenére nem jut szexhez, nem feltétlen kell magát incelként azonosítania ehhez, lehet totál tudatlan a témában és emellett gyakorlatilag, fizikailag incel, mert sehogy sem jön össze a szex neki.

2023. dec. 5. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:

12, nem azt mondtam, hogy incel az, hanem incelnek azt nevezik.

Liberálisnak vagy konzervatívnak sem azt sozkták nevezni manapság, aki megfelel a szavak eredeti definíciójának.

Én arról hoztam állítást, hogy az emberek kiket neveznek incelnek, nem azt, hogy mit jelent maga a szó.

Ha az etimológia érdekel, törődj nyugodtan az eredeti jelentéssel. Ha a jelenség és az emberek viszonyulása érdekel, vizsgáld azt ki mire használja a szót.

2023. dec. 5. 14:42
 14/15 anonim ***** válasza:

13

Természetesen nem árt nem megfeledkezni a szavak jelentéséről és nem beleesni abban a csapdába mint sokan, hogy szavakkal dobálózunk csak mert sérti a csőröm amit a másik mondott.

2023. dec. 6. 15:04
 15/15 anonim ***** válasza:

14, ezt úgy mondod, mintha a pl a woke, lmbtq, feminizmus, liberalizmus, baloldal, keresztény demokrácia, demokrácia stb... szavakkal nem ugyanez lenne a helyzet.

Nem gondolom, hogy pont az incel szó renoméját kéne első körben visszaállítani:D

2023. dec. 6. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!