Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A blackpilled embereket miért nézik incelnek?
"Hiszen valójában ez számít szinte teljesen, ha őszinte vonzalomról beszélünk és ha megvan a külső tetszés, az emberek már csak utána beszélik be, hogy jó a másik személyisége és hasonlók."
Számít a külső IS! Amellett fontos a fellépés, magabiztosság, normális viselkedés, érettség, hogy passzoltok-e , kisugárzás etc.
Nem, nem minden a külső!
Sztem a normális emberek szimplán nem ilyen kollektivista betűszavakkal dobálóznak,és kategorizálnak be fekete-fehéren mindenkit, jobb esetben azt se tudják mi az,hogy blackpilled meg incel, így nem is nagyon hihetnek annak. Az meg, hogy egy-egy ilyen netes buborékban pár tucat idióta mit gondol, az meg nem értem, miért érdekel?
Persze nyilván minden külső adottság,amitől jól nézel ki,az előnyt jelent, de ezt mindenki tudja, aki nem hülye, ehhez még nem kell ilyen sablonszavakat kitalálni magadnak, hogy ettől különlegesebbnek érezed magad:D
Te aztán szereted magad, épphogy odáig nem jutottál el hogy leszopd a saját faxod.:D
De hát végülis fő az önbizalom.
Én már többször kaptam rajta kamun meg füllentésen ezt a csávót, beszélgettem is vele többször komment formában. Véleményünk kb. a két véglet, pedig én is jóképű vagyok, 179 cm magas, jelenleg is hosszútávú, komoly kapcsolatban, szám szerint a hatodikban (de ez már végleges lesz). Én e téren vagyok erős, a kalandozások hál'isten sosem érdekeltek igazán, ami nagyon jó alap egy komoly kapcsolathoz, hisz minimálisra redukálódik a megcsalás veszélye, és még ennek ellenére is, gyakran nagyon féltékeny. Annak ellenére, hogy én is tapasztalom a jó külső előnyeit (valóban önmagadért szeretnek, szerelmesek tudnak lenni beléd nők, és nem érdekli őket a pénzed szinte kicsit sem, ebben teljesen egyetértek vele), ennek ellenére egészen máshogy látom a dolgokat, mint a kérdező.
Egy-kettő a kamuk, ellentmondások közül (bocsi kérdező):
"Most is van barátnőm" vs. "Tudatosan szingli akarok maradni, és mindenki csesztet, hogy miért nem akarok kapcsolatot"
"Lányok szerelmesek lesznek belém" vs. egyik kérdése: "Csak szexet akarnak tőlem, dugópajtit látnak bennem"
"Van barátnőm" vs. "tucatnyi nővel voltam az elmúlt 1 évben"
"Egy 21 éves lánnyal jöttem össze" vs. "Tudatosan szingli akarok lenni, nem akarok kapcsolatot"
Előző vagyok.
Az "egészen máshogy látom a dolgokat, mint a kérdező" a nőkről, társkeresésről, párkapcsolatról alkotott felfogásunkat takarja, közel sem csak a blackpillre utaltam ezzel.
Incelnek jellemzően azokat nevezik akik mindneki mást (legyen az férfi, nő, eszme, intézmény, jelenség, biológia, fizika, akármi) tesznek meg felelőssé a saját kudarcaikért úgy, hog yközben önmagukat teljes mértékben felmentik a felelősség alól.
Amit te írsz, az csak simán felszínesség.
Mert a blackpill-tudatu emberek baromi nagy tobbsege incel is egyben.
Ez olyan, hogy miert nezik a csoveseket alkoholistanak.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!