Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne olyanba belesze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne olyanba beleszeretni, aki testileg nem vonz?

Figyelt kérdés

Nálam csak az olyanok jöhetnek szóba, akik nem vonzanak testileg. Viszont akinek nem tetszik a külseje (arca, testalkata, öltözködése, stílusa), az nem tud érdekelni. Nem akarok vele időt tölteni, nem tudom magam rávenni, hogy érdeklődjek utána.

Sajnos akikhez vonzódom, azoknak meg én nem kellek, és valószínűleg ők is így éreznek irántam, mint én azok iránt, akik nem tetszenek. Sosincs náluk esélyem, bármennyit próbálkozok, bármennyit változtatok. Még barátnak se kellek.

2023. dec. 1. 20:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Ismerkedni kell és majd TALÁN akad olyan egyén akivel kölcsönösen tetszettek egymásnak.
2023. dec. 1. 20:33
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
A külsőt, a gondolatvilágodat át kell formálni, azaz változnod kell.
2023. dec. 1. 20:48
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Súlyos ellentmondásokba esel. Ennek így semmi értelme.
2023. dec. 1. 20:54
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem ugyanaz valakibe beleszeretni és valakit megkívánni.
2023. dec. 1. 20:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős probléma. Sehogy. Kívánni sem nyilván.

Számomra már így 30 fölött inkább az a kérdés, hogy hogyan lehetne egyáltalán megtűrni ilyet magam mellett kapcsolatban. Ez sokaknak megy. Nekem meg annyira nem, hogy én sem tudom rávenni magam még a közös időtöltésre sem. Tudom, nem is kell. Tényleg nem. Csak amikor az ember elér egy bizonyos kort és a származási családja már rég a föld alatt, nem akkora poén szálegyedül állni a világban... 😏

2023. dec. 1. 21:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Üdv. a klubban.
2023. dec. 1. 21:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Máris jobban lettem egy kicsivel így hogy tudatosult bennem hogy nem én vagyok az egyetlen emberi lény a világon aki egyedül fog megrohadni.
2023. dec. 1. 21:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy mi értelme van egyáltalán így belemenni.

Mi értelme lenne minden napodat együtt tölteni olyannal... akit nem tartasz vonzónak?

Ez kb már akkor szakításra van ítélve mielőtt elkezdődne. Mintha finomfőzeléket kéne zabálnod minden nap..

2023. dec. 1. 22:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Aki testileg egyáltalán nem vonz, de szívesen beszélgetsz vele, ő csak barát lehet.
2023. dec. 1. 23:19
 10/14 anonim ***** válasza:
masztizz a kepere
2023. dec. 2. 01:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!