Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne olyanba belesze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne olyanba beleszeretni, aki testileg nem vonz?

Figyelt kérdés

Nálam csak az olyanok jöhetnek szóba, akik nem vonzanak testileg. Viszont akinek nem tetszik a külseje (arca, testalkata, öltözködése, stílusa), az nem tud érdekelni. Nem akarok vele időt tölteni, nem tudom magam rávenni, hogy érdeklődjek utána.

Sajnos akikhez vonzódom, azoknak meg én nem kellek, és valószínűleg ők is így éreznek irántam, mint én azok iránt, akik nem tetszenek. Sosincs náluk esélyem, bármennyit próbálkozok, bármennyit változtatok. Még barátnak se kellek.

2023. dec. 1. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem értem, te külső alapján látsz vonzónak embereket? Egy bizonyos csoportot? Mert ha igen, ki kellene ezt kezeltetni, nem normális. Én is látok vonzónak embereket, de nincs bennük közös külsőre, sem jellemre, hanem csak úgy érzem néhány embernél. Ennélfogva könnyebb dolgom van(élőben), megtalálni őket, neten meg töknehéz, ott logikai alapon döntök(lista) és várom, hogy lecsapjon a vonzalom élőben.

Ha te egy bizonyos külsejű csoportnál érzel csak szexuális vonzalmat, tehát nem személyek iránt, akkor szerintem az fetisizmus, és vagy meg kellene élni élőben(pénzért), hátha ráunsz, mikor telítődik az a lelki űr, ami ezt kiváltja, vagy pedig egyszerűen el kell nyomni, amíg nem jön más, akihez vonzódnál.

Az elmúlt pár évben észrevettem, hogy sok nő logikai alapon választ(gazdag) pasit, és ha jön szerelem jön, ha nem, akkor sem voltak egyedül, lett családjuk, gyerekeik, jobban állnak, mint előtte. Persze ezek x év után tönkremennek, de a nő több pénzzel és jó emlékekkel lép ki. Nyilván szerelmet hazudnak(már, ha hazudnak, sokan nem is tudják, mi a szerelem, csak a kötődést hívják annak, sokan meg magukat akarják meggyőzni, hogy szeretik..)

Ugyanezt meg tudod csinálni férfiként, keresek egy nem túl sok szexuális igénnyel rendelkező nőt és családozol, aztán ha beüt a szerelem olyannal, aki hozzád vonzódik, akkor lelépsz, ha nem, akkor is nyertél(érzelmileg)

2023. dec. 2. 06:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sehogy. A szerelemnek pont az a lényege, hogy testileg-lelkileg mindenestül odavagy a másikért.
2023. dec. 2. 08:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2023. dec. 2. 13:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Sehogy, a külső megfog a belső megtart.

Nőként elég rossz érzés amikor egy pasi lekoptat. Nem sok pasinál próbálkoztam és akik elutasítottak utólag beláttam hogy jobb így. Akiket pedig én utasítottam el nem bántam meg.

A vonzalom kell és nem lehet erőltetni, de nekem jobban fáj ha a belső tulajdonságaim miatt utasít el egy pasi. Ez biztos azért van mert a külsőmön van amin változtatni szeretnék de természetre nem. A sors fintora pedig hogy legutóbb azt hittem nem tetszek a pasinak és hogy a face-n lévő képeim alapján utasított el, aztán rájöttem hogy nem is láthatta a képeket, mert rég beállítottam hogy senki se lássa, ez volt az igazi pofon, hogy nem tudom mi volt az ok, alig beszélgettünk, kedvesen válaszoltam neki, majd egyszer csak lekoptatott. Gondolom nem volt egy a stílusunk vagy érezte hogy én komolyan szeretnék ismerkedni, de sosem fogom megtudni...

Ja és igen pánikol az ember és egyszer lejjebb adja mert nem akar egyedül maradni. De a férfiaknak abból a szempontból könnyebb hogy idősebb korukban is van esélyük családra, és még 30 felett is simán 18-tól válogatnak a nők között. Egyik pasi se akar idősebb nőt.

2023. dec. 2. 23:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!